logo
Fazilet Hanım ve Kızları 14.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 14.Bölüm

Aniden önemli bir yüzleşme yaşayan Hazan, ömründe gururun en çok zarar gördüğü güne sebep olan kişinin Sinan olduğundan haberdar olmuştur.

5 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm Sezon Finali Fazilet Hanım ve Kızları 13.Bölüm Sezon Finali

Sinan gerçekleri anlatmak için cesaret gösterdiği anda Nil'in canına kıymak istemesi herşeyi bozar. Gerçeklerden haberdar olan ve çok sinirlenen Yağız ile Sinan'ın yüzleşmesi çok serttir

3 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 12.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 12.Bölüm

Hazan'a oteldeki olayı anlatmak isteyen Sinan, korkularına yenik düşerek hiç birşey anlatamaz. Hazan, Sinan'ın kendisinden uzaklaştığını anlayınca, aklındaki sorularla beraber eve gelir ve kendisini Nil'in kötü bir planı burada bekler.

1 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 11.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 11.Bölüm

Ece'nin kendisine yalan atarak Yağız ile görüştüğünü öğrenen Hazan sinirlerine hakim olamayarak Yağız'dan bunun hesabını sormak ister.

2 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 10.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 10.Bölüm

Nil'in tuzağına düşen Hazan ömründe gördüğü en kötü günlerden birini geçirirken, Yağız ise bir anda Hazan'ın yaşadığı olayların içinde bulur kendisini.

2 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 9.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 9.Bölüm

Hazan'ın çeki yırtıp atmasıyla Fazilet büyük bir şok yaşar. Sinan'ın yalandan söylediği duyguların itirafı, Hazan'ın mutlu olmasına neden olur.

2 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 8.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 8.Bölüm

Ece ile Yağız'ı aynı evde gördüğü için büyük şaşkınlık yaşayan Hazan, kardeşiyle yaşadığı duygusal buluşması, Yağız'ı son derece etkiler. Kızına kavuştuğu için mutlu olan Fazilet, rahatlamış olmanın verdiği keyifle ev konusuna ağırlık verir.

3 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm

Sinan'ın büyüdüğü evi almasıyla Hazan büyük şaşkınlık yaşar. Fazilet ise Yasin ile kaçarak giden Ece'nin nede olduğunu bulabilmek adına herşeyi denerken, Ece'yi dövdüğünü haber alan Hazan, annesine sinirlenmiştir

4 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 6.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 6.Bölüm

Hazan'ı, Sinan'ın odasında bulan Nil, Hazan'a sıkıntı yaratır ve kendisini Sinan'ın oyuncu tarafıyla yeniden karşılaştırır. Hazan, yalıdan kalbi kırık bir biçimde giderken, mahalleye geldiği zaman kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir

5 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 5.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 5.Bölüm

Birbirleri için içlerinde tuttukları büyüyen iki kardeş hiç olmayacak bir yerde yaşadıklarından dolayı ummadıkları bir ceza çekerler.

0 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 4.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 4.Bölüm

Hazan'ı kız arkadaşı olarak tanıtan Sinan, magazin basınında hem de Egemen ailesinde bomba etkisi yaratır. Sinan için, Hazan ile yüzleşmesinden sonra büyük şok geçiren Yağız büyük bir tepkide bulunur.

2 Yorum Yapılmış
Fazilet Hanım ve Kızları 3.Bölüm Fazilet Hanım ve Kızları 3.Bölüm

Selin, Ece'yi babasının yatağında görünce yalıda problem çıkartır. Kızı ile beraber yalıdan gönderilen Fazilet'in evde çıkardığı yaygara, Hazan'ın hastanede olduğunu öğreninceye kadar devam eder.

6 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler