logo
Yalaza 20.Bölüm FinalYalaza 20.Bölüm Final

Yalaza 20.Bölüm Final izle 5 Şubat tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Yalaza son bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 19.BölümYalaza 19.Bölüm

Yalaza 19.Bölüm izle 29 Ocak 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Yalaza son bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 18.BölümYalaza 18.Bölüm

Yalaza 18.Bölüm izle 22 Ocak 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Yalaza son bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 17.BölümYalaza 17.Bölüm

Yalaza 17.Bölüm izle 15 Ocak 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Yalaza son bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 16.BölümYalaza 16.Bölüm

Ejder, İbrahim’in kızlarını kendi tarafına çekmek için elinden gelen her şeyi dener. Burcu’nun doğum gününü kutlama bahanesiyle kızları konağa çağırır ve kızları iyiden iyiye doldurur.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 15.BölümYalaza 15.Bölüm

Arda’nın velayetini alabilmek için Nalan’a evlilik teklif eden İbrahim, Alev’le yüz yüzedir. Alev, aileyi bu durumdan kurtarmak için İbrahim’e evlilik teklif eder ama cevap alamaz.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 14.BölümYalaza 14.Bölüm

İbrahim, oğlu Arda’yı Ejder’den geri alabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Dede Ejder ise Arda’nın velayetini almak için İbrahim’i zor duruma sokacaktır.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 13.BölümYalaza 13.Bölüm

İbrahim ve kızları Arda’ya kavuştuk derken, az kalsın, Oral ve arkadaşlarının iyi niyeti yüzünden Ejder’in eline büyük koz vereceklerdir. Allahtan ki, İbrahim’in bu tuzağı farketmesi üzerine Ejder’in planı bozulur.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 12.BölümYalaza 12.Bölüm

İbrahim ve ailesi bir şok yaşamaktadır. Minik Arda’nın velayeti kendisine iyi bakılmadığı ve çalıştırıldığı gerekçesiyle, Sosyal Hizmetler tarafından uzun yıllar ortalıkta gözükmeyen dedesi Ejder Bey’e verilmiştir.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 11.BölümYalaza 11.Bölüm

Arda’nın kayıp olduğunu duyan İbrahim çalıştığı fabrikadan panikle çıkar. Bu arada Oral, Arda’yı bulmuştur. Lakin Arda yüksek ateşten havale geçirmiş ve baygındır.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 10.BölümYalaza 10.Bölüm

İbrahim kendisine haber vermeden yemeğe giden Burcu’ya kızgındır. İbrahim çocukları karşısına toplar. Onlara nasihat eder.

0 Yorum Yapılmış
Yalaza 9.BölümYalaza 9.Bölüm

Aysu, Gökçe, Burcu ve Tuba ormandan kurtulmayı başarmışlardır, ancak içine düştükleri durumu babalarına açıklamakta zorlanmaktadırlar. İbrahim, çocuklarının bu sorumsuzluğuna hayli öfkelenmiştir.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler