logo

Küçük Kadınlar 94. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Ölümden dönen Cansu, sonunda eve geri gelmiştir ama artık o eski Cansu değildir... Bilge ve Armağan onu tanıyamazken; Yeliz, Cansu ile ittifak kurar. Kardeşler arasında kutuplaşma başlar.
Cansunun eve gelişi mutluluktan çok yeni dert ve üzüntüleri beraberinde getirir. Kayıp olduğu 2 yıl boyunca Yelizin hastanede olduğunu öğrenen Cansu, onun dışında Armi ve Bilgeye kin besler onları kendisini yeterince aramamakla gözden çıkarmak ile suçlar. Ruh sağlığı hala çok da yerinde olmayan Yelizde Cansuyu özellikle Armiye karşı kışkırtarak evde kutuplaşmaya neden olur. Ali ise bütün ailesine karşı gelerek Eylül ile evlenmeyi kafasına koyar. Aliyi kararından vazgeçiremeyen annesi çareyi Eylülü istemekte bulur. Ancak Hulusi Bey öldüğü için Eylülü sürpriz bir isimden isterler. Gece oldukça gergin geçerken, sakin gözüken kaynana Asiyenin ise Eylül ile ilgili başka planları vardır.
Kızlarla bir türlü konuşamayan Armi, Ozan ile birlikteyken kötü bir sürpriz ile karşılaşırlar. Ozanın karısı vakit kaybetmeden Armiye karşı harekete geçer. Bu da suları bir türlü durulmayan evde yeni bir fırtınanın çıkmasına neden olur.
Bu dizi için yorum yapılmamış. Hemen alttaki formu doldur ve ilk yorumu sen gönder!
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler