logo

Umut Yolcuları 4. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Ali İstanbulun karanlık sokaklarında çaresiz kalmıştır. Kardeşi Gülşah a kavuşmanın hayali onu ayakta tutarken, Ece ve Acar ın yolda tutuştukları kavga ona annesi ve üvey babasını hatırlatır. Ece, hayat kadınlığı yaparak hayatını kazanan, genç ve güzel bir kadındır. Acar ise onu müşterilerini ayarlayan adamdır. Ali, daha fazla dayanamaz ve Eceyi korumak için kendini kavganın ortasına atar. Ece, neredeyse hayatını kurtaran bu çocuğu kaybettiği çocuğu yerine koyar. Ancak Acar peşlerine düşmüştür ve izlerini bulmak üzeredir. Ali hem polisten hem Acardan saklanmak zorundadır. Ali yi zorlu bir süreç daha beklemektedir.

Leyla ve Zahide, İlknurun evlenme kararına bir anlam veremez. Onu bu kararından vazgeçirmeye çalışan Leyla, anlamsız bir direnişle karşılaşır, ancak bilmediği şey İlknurun bu evliliği isteyerek yapmadığıdır. Leyla bunu son anda İlknurdan gelen telefonla öğrenir ve hemen Zahideye durumu bildirir. Zahide, İlknura ulaşmak için saniyelerin bile önemi olduğunun farkındadır.

Esra, sayısı giderek artan kayıp kız çocuklarından biridir. Ailesi ile mutlu ve huzurlu bir yaşam sürerken, bir anda ortadan kaybolmuş ve aylardır izine rastlanmamıştır. Çocuk şubeye Esranın birilerinden kaçarken trafik kazası geçirdiği haberi gelir. Ailesi, Esrayı sonunda bulmuş olmanın sevincini yaşarken, yapılan muayeneler ve incelemelerden çıkan sonuç herkesin kanını dondurur. Zahide ve ekibi bu işin arkasındakileri bulmaya kararlıdır.
Bu dizi için yorum yapılmamış. Hemen alttaki formu doldur ve ilk yorumu sen gönder!
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler