logo

Kavak Yelleri 153. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Kavak Yelleri 153. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır. Efenin hastalığını öğrenen Aslı, bir çözüm bulabilecek mi. Efe iyileşecek mi yoksa ölüme doğru yaklaşıyor mu. Tüm sorunların cevap bulacağı 153. bölümün fragmanı izlemeniz için sizlerle.
Ceyla demiş ki;
Bence,Efe ølmez ya guven yada abisi belkide asli efeyi kurtarir, Neden guven derseniz,Guven aslinin mutlugu icin elinden gelini hatta herseyi yapar.Efenin abisise,Efeyi deli gibi seviyor ve umudunu kezmes. Asliysa zaten dunden onu kurtarmaya hazir.

0   0

Ceyla demiş ki;
Bu dizi siniz gibi sadece efe icin seyredilmiyor, Asli,mine,guven ve diyerleri bos bosuna kavak yellerinde oynamiyor birazda onlarin rollulerine dikkat ve saygi lütfen.Cunku onlarda bu diziye cok emek verdi ve onlarsizda kavak yelleri olmaz.

0   0

sukufe demiş ki;
yyooook artik yine mi cikiyor efe dizinden...? ee neden geri soktular o zaman diziye bu karakteri?? gayet guzel izleniyordun dizi efesiz de...??

0   0

BJK demiş ki;
bence aslinin ruyasi bu

0   0

dersimli demiş ki;
efe ölücekti ne geldi ama kesin rüyadir

0   0

hika demiş ki;
ben ce Asli 3 kere Efenin kalbine vurup Efe yaseyacak benim tahminim bu

0   0

ua_oruc34 demiş ki;
ya ne ölmesiya yüzde 90 rüya görüyordur kesin

0   0

gülhan demiş ki;
offfffff ne sacma ya efe geri döndü diye diziye bakmaya basladim madem öldürcektiniz ne diye geri aldiniz efeyi diziye,efe icin seyrediliyo bu dizi efe yoksa tadida olmaz artik herkeze gecmis olsun........

0   0

ossnur demiş ki;
off ya eefe tekrar olecekse neden filime sokdularki

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler