logo

Lale Devri 29. Bölüm izle

Özet: Sıtkı’yı ikna etmeyi başaran Yeşim, Cansel’den Çınar’ın ziyaretini ve sebebini öğrenir. Cansel durumu idare etmeyi bilmiştir ama Yeşim, Toprak’tan hesap sormadan rahatlamayacaktır. Herkesin önünde masumiyetini ispatlayan Yeşim, Toprak’ı tüm aile ve Çınar’ın karşısında zor duruma düşürür. Zümrüt, Necip’le yaşadıkları muhteşem gece sonrası mutluluğunu gizleyememektedir. Zümrüt’ün tavırları, İkbal’in ikisi arasında gerçek bir ilişki başladığına emin olmasını sağlamıştır. İkbal çok mutsuzdur. Necip yalanlarla onu oyalamaya çalışsa da kandırmayı başaramaz. İkbal en büyük kozunu oynayamaya ve evliliği bitirmeye kararlıdır. Kapadokya’dan gelen Sultan, Yeşim yüzünden kendisini kötü hisseden Toprak’a destek olacaktır. Damadından sürekli bir şeyler isteyen Remzi’yi memlekete dönmeye ikna etme görevi de Sultan’a kalmıştır. Toprak’a karşı güçlenen Yeşim, Ilgaz’ların en büyük sırrını öğrenmeyi başaracaktır. Teyzesini ve babasını uğurlayan Toprak giderek kendine yaklaşan Sıtkı tehlikesinden habersizdir.
zeynep demiş ki;
sevgili msfigo ve berran arkadaslar... hemfikir olmamiza sevindim... bu dizinin senaryosunu sacma bulan tek kisi olmadigimi görmek güzel... tesekkürler... hatta dizideki abukluklari eksik bile yazdim, yazmakla bitmez cünkü... saniyorum buradaki bircok izleyici arkadaslar gurbetci... tükiyedeki diziler adeta uyusturucu nitelliginde, insanlara o kadar cok sacma senaryolar dayatilmis, analiz yetisi bozulmus insanlarin.. izleyicilere dogruyu yanlistan ayirt edebilme yetenegi diliyorum... iyi seyirler...

0   0

ilsu demiş ki;
eyer sevdin ve ask oldun kadini yuzustu birakip,yada yesime olan askindan kacip hic sevmedin ve tanimadin bir kadinla evlenmekse yucelik, yada aski icin savasmamaksa yucelik,daldan dala atliyip her unune gelenenden. huslanip ve ask olmaksa yucelik.cok kolay askindan vazgecmekse yucelik.ozaman bunlar cinar ve toprakta vaslasiyla var.birak ozaman yesimde yucelik olmasin.yesimin askina sayip cikmasi,aski icin savasmasi,daldan dala atlamamasi.askina ve bebene herseye ramen sayplemesi. yesimin onurlu ve kisilikli biri oldunu gosterir.

0   0

ferda demiş ki;
Berran Arkadas hakli,demekki CINAR Yesimi gercekten sevmemisSevmis olsaydi bu kadar cabuk terkedemezdi.Yesimde bunu kabullensin artikA$Kta vazgecmekte yüceliktir Ama nerdeeeeeee...Yesimde öyle yücelik???

0   0

ilsu demiş ki;
DORU aski iki kisi arasinda yasanir,yesim ve cinarin 19 ve 20 bolum yasadi ask gibi.biri herseye ve herkese ramen duydu ve hiseti aska sonuna kadar sayip cikar ve aski icin savasir sonuna kadar yesim gibi.biri de duydu aska ve tum zorluklara goyus geremedi icin alcakca ceker gider cinar gibi.semedi ve tanimadi bir kadinla evlenir.sirf sevdiyi ve ask oldu kadindan kacabilmek icin.eyer halen tek tarafli ask diyorsaniz yesim askina. pes dorusu. yesim ,cinar ve toprak arasindaki tek fark. yesim hala duydu askina sonuna kadar sayip cikiyor ve aski icin safas veriyor.cinarsa sevdiyi ve ask oldu kadina sayip cikamiyacak kadar aciz bir adam.toprak duydu aska sayip cikamayan.ama ginede baskasindan cabuk etgilenebilen ve cabuk ask olan bir tiptir.bunu zamanla gorces.

0   0

Berran demiş ki;
A$Ki iki kisi yasar ve emek verir.Tek kisilik a$ka a$k denmez Ama beraber olunmussa SEX nedeniyledir.O yüzden CINAR vazgecip baskasiyla evlendi Yani bu kadar kolayca son verdi:))))YESIM istedigi kadar sahip ciksin ortada A$K yokki:)))

0   0

ilsu demiş ki;
MERHABA..Beste beste yapmis oldun yoruma A dan z katliyorum.bir yesimci olarak,ben yesimin hiseti o gercek aska,gercek doygularina,ve ne olursa olsun o duydu ve hiseti aska sayip cikmasini,ve gercek asktan okadar kolay vazgecilemiyeceni gostermesini sevdim,kisaca yesimin askina sayip cikmasini ve hersey ramen bebeyine sayip cikmasini sevdim.lale devri dizisinde gorduyum tek gercek ask yesim aski.gerisi yalan ask.daldan dala atliyannarin duygulari da asklarida gercek olamas.

0   0

Berran demiş ki;
bestebeste; sözlerine dikkat etToprak ahlaksiz degil Yesimle Topraki mukayese etmek ELMA ILE ARMUTU TOPLAMAYA BENZER Yani o kadar farklilar.Toprak kimseyi bastan cikarmadi Toprak Annesinin sevgilisiyle beraber olmadiToprak kimseyi bicakla tehdit etmedi Toprak ölmüs Ablasinin kocasindan cocuk peydahlamadiToprak bir kez dahi yalan söylemedi kürtaj yaptirdim deyip yalan söylemedi ve gecen bölümde Cinara timsah gözyaslari döktüKürtaj konusunda Yesim cok igrencti o sahnelerdeEvdekiler bile Necip bey olsun Ablasi olsun Yesim icin "Haysiyetsiz ve Cirkef dediler Yesim icinBencede Yesim DEJENERE olmus bir bir tip ve hasta Bir Psikologtan yardim alip tedavi olmasi lazimDaha neresini savunuyorsunuz??anlamiyorum...Ayrica GÜNEY Arkadasin belirttigi gibi azinliktasiniz ve REYTINGLER ortada:)))yorumcu sayisi ve INTERNETTEN izleme oraninda bile TOPRAK geldikten sonra patlama olmus Acaba nedenki???:)))

0   0

Guney demiş ki;
Beste beste, bizde sizin gibi Yesim i savunanlari anlayamiyoruz, toprak iffetli ve namuslu bir kadin bu dizide, Yesimin namusu mu var mi ki cinar korusun, kendi zorla adami ayartti, oyle olunca sonuclarina katlanmak zorunda... Hic bir erkek Yesim gibi davranan ve hareket eden bir kadini hayatinda istemez.Toptak icin, ablasinin nisanlisina asik olan ahlaksiz kadin diyorsun Yesim nedir peki, ablasinin kocasina asik olan on kati ahlaksiz kadin, ustelik ablasiyla arasini bozmak icin yapmadigi igrenclikler kalmadi..Toprak en azindan kacti sorun yasamamak icin, Yesim ne yapiyor, igrencliklerine halen devam ediyor. Yesim gibi karaktersizi seviyorsun, kendine yorum yap. Toprak severlere laf atma. Herkes herseyi biliyor yesim i seven, 50 kisiden 2-3 kisisisiniz.

0   0

bestebeste demiş ki;
çınar efendi seni karekterini çözdük annende daha kötüsünü yapmş evliyken kaynından çocuk yapan bir kadın yeşim ennazından bekardı ve seni çoksevdiği için bu kadar hırçın hayatta sevgiyi sadece sende buldu sende onu bir tekme attın gittin daha kötüsünü aldın.ne bekliyorsunuz yeşimden boynunu büküp sineyemi çeksin toprak senin yapaymutluluk gösterini sende uzakta bakarsın canselle yeşime çocuğunda canseli baba bilir aynen seninde amcanı baba bildiin gibi zaten anlamadık yeşimmibaşrolde yoksatoprakmı

0   0

beste beste demiş ki;
çınar efendi toprağın namusunu korucana beraber olduğu yeşimin namusuna sahip çıksun

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler