logo

Kavak Yelleri 159. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Kavak Yelleri dizisinin 159. bölümün fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm yerli ve yabancı diziler için ddizi size yeter.
Bulut demiş ki;
Guney birakdiysan neden fragmana bakdin.Ve evet bakanlar var,Sahsen ben.Yønetmemis bizim yorumlarimiza bakiyorsa luten bu yani benim yorumuma dikkat..Bakin gercekden yavas yavas bende sogiyorum, Yønetmen :) bence Asli geri dønsun, hem øyle bir evi olan hic tasinirmi allahaskina øyle bit mutluluklari varki.yinede ben Kavak yellerinin hep arkasindayim cunku biseyler varki o diziyi izliyorumdum onlarin arkadaslari hele cok iyidi ve ne olur zaten efe gidi bari asli eve geri dønsun ki biraz bile olsa iyi olsun..Sizleri seviyorum hele Sarp apaka hasdayim.. ;)

0   0

Guney demiş ki;
Yuh diyorum artik, merktan fragmani izledim, Asli, Efe ve diger cocuk arasinda gidip geliyor, bu ne sacmalaik, efeden sonra o cocuklaydi efe geldi onunla oldu, hatta evlendi oyunda olsa, simdi tekrar donmus sevgilisine. Pesssss...Bitrirmediler hala su diziyi, izleyen var mi meraktayim, Sahsen ben efeden sonra biraktim...

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler