logo

Öyle Bir Geçer Zamanki 33. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Kanal D nin en çok sevilen dizilerinden biri olan gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesiyle geniş bir kitle tarafından takip edilen Öyle Bir Geçer Zamanki nin 33. bölüm fragmanı sizlerle. Dizinin yeni bölümünü 17 Mayıs Salı günü tvden hemen sonra sitemizden takip edebilirsiniz.
kabire demiş ki;
dizi iyice iyiyegidiyor herkezin emegine salik cok iyi gidiyor ama carolinin eski aski nerden cikti biraz yapmacik oldu seneryo orda sanirim hic bi goruntu falan yok orayla ilgili bi a cikti geldi biraz olmadi ama neyse bakalim neler olacak bekliyorumm

0   0

Hülya demiş ki;
Mesude´nin davranislari saf (iyi niyetli) vede zengin koca´yla derdim biter, baba evinden daha rahat olurum diye BÜYÜK ÖRNEK olsun..genc kizlara ders olsun.. Hayat´da Mesude ve annesi gibi cok menfaat pesinde kosanlar var..Birde genc kizlari parasiyla kirmaya calismak isteyenler..herkes Soner gibi olmaz..gercek hayat´da..buda tam hayat dersi oldu ha..ama gercek..

0   0

aysegul demiş ki;
hülya haha :D evet kesin bisey yedirdi ama bence elma degil ayva yedirdi kesin ki baksana felegi sasmis midesine oturmus galiba hahahaha :D :))))))

0   0

anomena demiş ki;
Sonunda sanirim Soner Mesudeye sozde evlilik teklifini yapti. Evliliklerinin yanlizca kagit uzerinde olacagi ve Murat oldugunde bitecegine dair. Mesude de buna karsilik para istedi. Ali Kaptan yine estiriyor :)

0   0

hülya demiş ki;
Ah Mesude..senin gibi Ferhunde´ler her zaman vardi..ama sen sabirsizsin..bir cuval inciri berbat ettin..birde kendisini annesi gibi kurnaz sanmazmi?? bu sefer Soner fena hirpalamis galiba..sen dizi´den sakin ayrilmaki, gülecek daha cok olaylar olsun..ve iyilerin degeri daha iyi bilinsin..Elma´yi ne cabuk unuttun Mesude..bu sefer Armut´u yedirdi Soner herhalde..

0   0

heli demiş ki;
Mesude bir yok olsan da ahali kurtulsa senden yaninda Ali kaptani ve Carolinenide almayida unutma Paragoz seni,ask meskmis, Simdi gercek yuzu ortaya cikti

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler