logo

Küçük Sırlar 49. Bölüm izle

Özet: Heves, Melis ile konuştuktan sonra öğrendiklerini anlatmak için soluğu Ayşegül ile Ralfin nişan yemeğinde alır. Ayşegül bu işte Çetinin parmağı olduğunu anlar. Fakat her şeye rağmen nişandan vazgeçmez. Su ve Demir aşkı doludizgin devam ederken, aşıkların mutlu kaçamaklarından bir tanesinin sonunda onları k-ötü bir sürpriz beklemektedir. Arzunun evine gelen Ceyla Ona Aliden uzak durmasını söyler. Bunalıma giren Arzu her zaman olduğu gibi Suya koşar ama Su artık onu görmek istememektedir. Ali, Ceylanın Arzu ile konuştuğunu öğrenir. Ceyla ile k-avga ederler. Acaba Arzu istediğine bu sayede kavuşacak mıdır? Çetin Ralfin foyasını ortaya çıkarmıştır ama Ayşegülü buna bir türlü inandıramaz. Heves Ayşegülü Ralfin eski sevgilisi ile konuşması için ikna eder. Ayşegül Ralfle beraber yeni bir hayata adım atmasına saatler kala kızla buluşur. Acaba Ayşegül Melis ile konuştuktan sonra kararını değiştirecek midir?
Gunay demiş ki;
cok cok tewekkur ederim.Ben pazartesi izliyordum ama gunu degishtirilmish qaliba.Haftanin hangi gunu olucak onu oyrenmek isterdim mumkunse.

0   0

merve demiş ki;
Türk tv leri genelde dizileri olmayacak şeyleri oluyomuş gibi gösterip normal kesime empoze etmeyi hedeflemiştir Adelya o nedenle de dile dökülmeyen duyguları öne çıkartmaya çalışıyorlar.Sen alet olmamaya çalış.

0   0

Adelya demiş ki;
ya bunar evlenmeden yatip kalkiyorlar ...olurmu oyle ...

0   0

kard demiş ki;
Türkiye saatiyle saat 20.00 da starda kardeş

0   0

Gunay demiş ki;
Ben Azeriyim.Bu diziyi cok seviyorum ve izliyordum ancak son 3 bolumunu izleyemedim burdan okuyorum ancak neler oldugunu.Lutfen dizinin hangi tv kanalinda ve saat kacda yayinligini soyleyin.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler