logo

Öyle Bir Geçer Zamanki 41. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Öyle bir geçer zamanki dizisinin 41. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanları ilk olarak takip etmek için ddizi size yeter.
merve demiş ki;
hayal sen dizinin sıkı takipçisisin galiba...)

0   0

sitare demiş ki;
Hayal Kardes; GOOD MORNING AFTER SUPPER :))

0   0

oktay demiş ki;
hayal o tartisma bir bölüm öncede kaldi artik sagir sultan bile bilio mustafanin crolinin oglu oldunu :) harika dizi herkes hak ettini bulmus simdi daha bi hevesle izliyorum.

0   0

hayal demiş ki;
hatırlayın arkadaşlar caroline de hamileydi mustafa caroline çocuğu ben söyleyim size

0   0

hayal demiş ki;
mustafa caroline çocuğu

0   0

yasemin demiş ki;
Cok sevimli bir cocuk Osman, o yasinda rolünü cok gercekci yapiyor.

0   0

aysegül demiş ki;
zeynep sana katiliyorum :) cok sacma olmus maalesef... ben de iyice dizi manyagi oldum ciktim bir de yorum yaziyorum :) 40 yil düsünsem aklima gelmezdi :)) ama zeynep sana 100 katiliyorum cok haklisin...

0   0

zeynep demiş ki;
coskun irmak ayip ettin ama... nasilda caroline ile esber in bulusmalarini ali kaptanin hapisten cikisina denk getirebildin... nasilda aninda mustafayi almaya gelebileceklerini yazabildin... hepside ali kaptanin iki senelik hapis cikisina nasil denk geldi... hani caroline nin gelebilme ihtimali mustafadan dolayi yüksekti ama hemenmi... böyle herseyi bindirbir gibi ani ve ayni karelere sikistirilmasi dizinin hakiki yasanilmisligini sorgulamama neden oluyor...

0   0

Esma demiş ki;
Cemilenin bebegine ne oldu peki? Mustafa Cemilenin bebegi degil ama bebege bagli belli. Ekber ve Caroline Cemilenin parali oldugunu ya biliyorlar ya da ogrenecekler ve Mustafa bebegi kullanacaklar para almak icin bence.

0   0

Berran demiş ki;
Hahhh..bir sen eksiktin Caroline:(( Simdi cocugu görmeye gelmistir, almaya degil;))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler