logo

Lale Devri 47. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Lale Devri" dizisinin 47. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ilk önce ddiziyi takip edin.
hepimiz toprakciyiz demiş ki;
Toprak- Cinar biraraya gelmedigi müddetce seyretmemeye devam edecegiz.Bu yüzden REYTING düsmeye devam edecektir.Bu böyle biline

0   0

Berran demiş ki;
Tesekkürler Okan:)) Tabii bu sirada Yesim kecileri kacirir artik onlar nikah tazelerken:)))

0   0

sevgi demiş ki;
Guzel.Toprag ve Cinar aski olan bolumleri sebirsizlikle bekliyoruz.Toprag Guzellik,saflik simvoludur.Cinarla Toprag bir-birlerine cook yakisiyorlar.Kaski heyatta da birlikde olsaydilar.Toprag Cinar sizi coook seviyorum.

0   0

dilara demiş ki;
evet herkese katılıyorum çınar ve toprakı çok seviyorum toprak bu filme geçeli izlemeye başladım

0   0

nero demiş ki;
Eminim kayıp izleyiciler bundan sonra geri gelecektir. Çınar ve Toprak için reytingler artacaktır. Bu iffette muhteşem yüzyıl gibi acayip sahnelerle başlamış. Bu tuzaklara düşmeyin.Bu türlü dizileri izlemeyin. Kandırılan salak kadınları ve kadın düşkünü erkekleri gösteriyor ve öyle dikte ediyor. Bu tür yapımlar izlendikçe çoğalacaktır. Toprakın çok temiz bir güzelliği var.Giyiminin çoğunlukla kötü olmasına ragmen güzelliği ortaya çıkıyor. Kurbağa kermit kılıklı Yeşim’in ise güzelleşebileceği son aşama bu hali sonrası yok yani.Halbuki Toprak karakteri her kıyafeti ile ayrı bir güzelliğe bürünüyor ve Çınar ile çok yakışıyorlar.

0   0

Hatice demiş ki;
Bu defa da Çınar kaçmasın da zaten onlar birleşecek ben eminim

0   0

Okan demiş ki;
Tüyo : Mahkemede olay çıkaran Yeşim hakim kararıyla göz altına alınır.Çınar olanlar karşısında çok şaşkındır Yeşimin peşinden gider.Toprak Çınarın Yeşimle gitmesine çok üzülür hata yaptığı fikrine kapılır.Çınar Yeşimi kurtarır kurtarmaz Toprağa gider Toprak Çınara çok sinirlidir.Yeşimle planlarınızı bozdum sanırım ama merak etme hatamın bedelini ödiycem bir dahaki mahkemede benden kurtulacaksınız diyecekmiş.Çınar hiçbirşey söylemeden Toprağı öpecekmiş.Ve sonra tekneyle adaya gideceklermiş.Çınarın hazırladığı sürpriz karşısında Toprak çok sevinecekmiş.. Toprak ve Çına 49.bölüm de Büyük ada da nikah tazeliyorlar.

0   0

ferda demiş ki;
Bende ASLA arkadas gibi düsünüyorumBencil,saygisiz,kiskanc,gurursuz,iftiraci leylek bacakli Yesimden daha ne beklenirki?? Zaten fragmandada car-car bagirdigi görüntüsü var.Muhakkak Hakime öyle bagirip saygisizlik ettigi icin HAPISE TIKTILAR:))))Ellerine saglik biraz orada akli basina gelsin canak yoldasi SITKIyida alsin yanina o ona orada yarenlik eder:)))))))

0   0

ela demiş ki;
lale trafik kazası geçirdi necip bey takip ediyordu onun içinde necip kendi sebep oldu diye bütün delilleri toplattı. fragmanın başı yok burda yeşim bağırıyo mahkemede bağırdığı içinde hakim attırmış olabilir içeri bekleyelim ve görelim.. karnı bile büyümedi bide eli karnında geziyo gıcık ya

0   0

Omer demiş ki;
adminim bi denem bu kadar hizli oldugun icin cok ama cok tesekkurler. Diziye gelince tam bir don lastigi kivaminda, uzattigin kadar uzuyor. Bitse de gitsek tadinda

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler