logo

Yer Gök Aşk 55. Bölüm izle

Özet: Bade, hayatının en acı gerçeği ile karşı karşıyadır. Havva, hayattadır ve bunu Yusuf’un bildiğine inanmaktadır. Para meselesini çözemeyen Hamiyet, Bade’nin Havva’yı bulup bulmadığını öğrenmeye çalışır. Bade, Havva’nın mezarında mektubu bulur, Yusuf’un bir seyahat planı olduğunu öğrenir ve deliye döner. Yusuf’tan artık gerçeği öğrenmek ister. Ama öğrenecekleri beklediğinden çok farklı olacaktır. Celal, Hamiyet’in bankadan borç istediğini öğrenir; Hamiyet’e yardım etmek ister. Bu hiç ummadığı teklif Hamiyet’i çok şaşırtır. Üstelik bu Celal’in tek hamlesi olmayacaktır. Bade, karşısında bambaşka bir Yusuf bulur. Artık her şeye yeniden başlayacaklardır. Ancak, Havva’nın varlığı, kara bir bulut gibi onu takip etmektedir. Yılmaz’ın Mehmet’ten şüpheleri otel faturaları ile iyice artar. Mehmet’in bazı şeyleri açıklama zamanı gelir. Bade ne kadar istese de, Havva’nın hayalinden kurtulamaz. Artık, sağlıklı düşünemez ve dönüşü olmayan bir yola girdiğinin kendi bile farkında değildir.
orkide demiş ki;
tamam dizi güzel ne olursa olsun kopamıyorum ama artık ne olacaksa olsun sıkıldım ya diziyi izlerken olmadık strese giriyorum olması gereken mutlu sonla bitmesini dilerim.

0   0

MSFIGO demiş ki;
melissa, benim biraderde akrep :) benimkisi espiri olsun diye :) burclara bakarsak, akreple yengec tip olarak biraz benziyorlar. yalniz akrepin kuyrugu baska :) melissa ismi kullaga cok hos geliyor. hem türkcede var hem baska ülkelerde.

0   0

melissa demiş ki;
msfigo banami laf ettin insanlari zehirler diye ama akrep in iki türlüsü var yerde sürünen ve havada ucan kartalmi sembol özelligi.ayrica evet haksiz bir durumda akrepligim tutar ama nedense baskalarini korumak icin yaparim.birde 1.dekade 2.dekade 3.dekade var ben 1.dekadeyim yani öbür zehirlilerden farkliyim.benmi avrupanin baska ülkesinde ama almanya degil.ismim rumuz burda yorumlari türkler adina degerlendirip yapiyorum onlar anlatiyor ben detayli konuyu incelerim ve kendi düsünceme öre yaparim.ama asil ismimden cok memnunum cook ender rastlanir türkiyede ama severim anlamini ve tam anlamindayim (faydali yararli ögretici)hoscakal film basladi.

0   0

MSFIGO demiş ki;
ay melindacigim, demekki senin kaderinde hep önce bizim yorumlarimizi okumak :D benim o anlattigim arkadasim san franciscoda yasiyor ve bana 9 Saat uzakta. kuzenimde karisiyla cleveland kaliyor. berrancigim, demek senin üniversiteyi bitirmis kizin var?? ben sana ozaman abla demeliyim ;) sevgili melissa, ismin cok güzel, sen tam nerde kaliyorsun? benimde yükselen burcum basak :) ah melindacigim, bu kadar birbirine benzeyen burcalarin arasindasin ;))) biri zehirli öbürleride insanin etini yiyorlar ellerine gecerlerse :))) cerencigim, sen türkiyedemi yasiyorsun yoksa yurtdisinda? sevgili arkadaslarim, havva vs. konularinda biz her zaman ayni düsüncede olamayacagiz ;) ama bu bizim sucumuz degil, senaristlerin ;) herhalde olay bundan kaynaklaniyor: ilk baslarda dizinin konusu baskaydi. cogu dizilerdeki gibi iki kiz kardes ayni adama asik olacakti. ilk baslarda benim hislerime göre sanki yusuf hem topraka hemde sonradan havvaya bakar gibi oldu. aslinda dizide özet olarak iki kiz kardesin ayni adami sevecegini ve bu adamin ikisindende hoslanacagi yaziliyordu. onun icin iki birbirine ZIT karekterleri havva ve topraki cikarmislardi karsimiza. biri saygili ve susan biri öbürü gururlu ve birazda gözleri yükseklerde olan iki kiz kardesi oynuyorlardi. ve bundan dolayi havvayi basinda madur bir kiz olarak göstermediler. zamanla senaryo degisti. yusuf dizide havvaya asik oldu havvada ona ve gercek hayattada oldugu gibi bunlar birlestiler. toprak cikti diziden ve diziye heyecan katmalari icin baska bir kadini yani badeyi cikardilar gündeme. havva simdi madur olan bir insan olarak karsimiza cikiyor. belkide murat ünalmis ve birce akalayin es olmalarindan kaynaklanabilir. simdi cogu zaman bir dizi karekteri kötü bir rolü oynarsa bakan izleyeciler karekterle oyuncuyu karistiriyorlar. mesela deniz cakirin masum bir rolü oynayacagini cogu izliyeciler düsünemiyor cünkü kötü ve asi kadin damgasini yapistirmislar kadincagaza :) hamiyete kötü karekter cok iyi yakisiyor cünkü kadinin yüz hatlarida buna müsayit ve cok sert. tuvananin oyunculugunu merakla bekliyorum cünkü o bebeksi yüzüyle kötülügü yakistiramiyorum. ama belki oda hepimizi sasirtir :)

0   0

melissa demiş ki;
admin sagolsun AFK ve BCS bitirmis yarin bakarim RTL 11de bakmam lazim berran h.almanyadaysaniz cuma-c.tesi dizi bakamam.benim göztepede dayimlar var yani o taraftada akrabam var kesin tanisikligimiz cikar bütün akrabam izmirli.bu arada ben akrep im ve yükselenim basak sezgilerim cok kuvvetlidir haksizliga kesin dayanamam.kosova arnavutmusunuz yani balkan ülkesindensiniz demekki.sevgiler..

0   0

Berran demiş ki;
Melindacim $eker gibi dileklerin ve hassas düsüncelerin icin Ayni sekilde MSFIGOcum sana ve Melissacim sanada Benim Okulum IZMIR ÖZEL TÜRK KOLEJI idi Göztepedetesekkürler sevgili TERTIPcim;)) Yok Bir kac gün sonra yine sizlerle olacagimda.YGAda bu son demlerim:((( $AKA..$AKA..Ara-sira sizi kizdirmaya yengeclik yapmaya gelirim. Haaa..duydunmu MSFIGO Arkadasimizda YENGECMIS MSFIGOcum evet haklisin Unimizde, Hava Trenimizde güzeldir. Kizim o Uninin Mimarlik bölümünden mezun oldu Schwelmi tanirim orasida güzeldir.Kizim ordada praktikum yapti Melindacim kolla kendindi 3 Yengec ve 1 Akrep arasinda kaldin:)))))))) Hayde bre... (cok Arnavutca veya Kosova usulü oldu;)))) Hepinize candan sevgilerimi gönderiyorum.Melekler üzerinizden eksilmesin.Allaha emanet olun canlarim.Iyiki varsiniz öpüyoorum cooooooook hepinizi;)

0   0

Melinda demiş ki;
Berrancim, yasamindaki tum degisiklik ve yeniliklerin hayirli olmasini dilerim... Umarim hersey isedigin gibi gelisir... Sen yinede firsat buldukca bizlere bir merhaba dersen iyi olur, cunku buralarin sensiz tadi olmaz tertip.... :(((

0   0

melinda demiş ki;
Melissacim, Ceren yorumunda zaten sizi konunun disinda tutmus ve ozellikle sozum Msfigo, Berran ve Melissa icin degil ama bazi Bade taraftarlari.....vs diye yazmis... gozunden kacti heralde..:)))

0   0

melinda demiş ki;
Msfigocum, biz TR den 7 saat gerideyiz, sizden de 6 saat... Yani su an saat burda ogleden sonra 2.15... almanya da da aksam 8.15 olmali... Tabii bu ABDnin dogu yakasi icin, batidakiler bir 3 saat daha fazladan gerideler... Yani ben hep sizi geriden takip ediyorum..:))))) Ayrica en son mesajinda soylediklerine de hak verdigimi bilmeni isterim... Sen simdi AFK yi izlemeye hazirlaniyorsundur..:)))))) keyifli seyirler, iyi aksamlar..... operim

0   0

melissa demiş ki;
cok acele yazmam lazim fruch der karibik 2 basliyacak.ya ceren sunu aklina koy kabaligimid bagisla ben bade su bu taraftari hic olmadim olmamda ben yanlis karekteri elestiririm banane badeden havvdan ya hala anliyamiyorsunuz ne badesi kardesim öbür dizilerdede elestirdigim yanlis örnek olan kisilerdi.ha simdi dahiyane senaristlerimiz badeyi kötü yapacaklar zaten sirf sizin havva yusf askini desteklemedinirden bunuda bilmiyor degili.berran h.hangi okula gittiniz mutlaka bir yerlerden tanidigim vardir kesin.sevgler

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler