logo

Lale Devri 51. Bölüm 2. Fragmanı izle

Özet: Lale Devri 51. Bölüm 2. Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
elnare demiş ki;
arkadaşlar bu fragmanda her cumaertesi diyor yani bu genel bi tanıntım.fragman deyilki.bi citede yazmışlar lale devri 51.bölüm 2fragmanı.

0   0

www demiş ki;
bu 43 bölumun özeti bunnan alakasıyok.

0   0

sevda demiş ki;
iyi gunler.evet ya bu fraqman eski bolumden.zumrut yalidan tasindiqi gun.cinarin kucagindaki lale,otelde.bende cok sikilmaya basladim,ama yinede sonunu cok merak ediyorum.

Admin Notu: fox tv bunu verdi arkadaşlar yeni,eski bilgim yok.

0   0

nur demiş ki;
bu ne yaa?? artik senaristler tam sapitti...dünyada gercekten cinar gibi erkekler var mi?adam resmen topraka söylemek istemedi yesimin onuda cagirdigini... toprak hayatimdaki gördügüm en naif insan...dizinin eski sevki kalmadi :(

0   0

sezzy demiş ki;
sevgili zeynep, sagol. belki de dedigin gibidir, cunku her sahne kopuk kopuk ve hicbir sey anlasilmiyor gercekten. bakalim senaristler bize daha ne senaryolar hazirlayacaklar:))) iyi geceler..

0   0

Zeynep demiş ki;
Bu 51.bolum fragmani degilki bi yanlislik olmus sanirim o kucagindaki cocuk lale eski bolumlerden bu

0   0

sezzy demiş ki;
bu fragmani anlayabilmek icin iki defa ustuste izledim ama yine birsey anlayamadim, anlayabilenler ltf anlatabilirmi? cinarin kucagindaki bebek ogluna benziyor ama sanki kocaman(en az 8-10 aylik gorunuyor)yesim mutlu, toprak mahsun bakiyor. zumrut hanim dusunceli, sanki kotu birseyler ogrenmis gibi. herkese sevgiler.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler