logo

Lale Devri 52. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Lale Devri" dizisinin 52. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ilk önce ddiziyi takip edin.
neþe erol demiş ki;
anne ve bebek neden yanlız bırakılamıyo gene ne entrikalar dönüyö ya fragman çok şey anlatıyoda toprak gene oyunamı geliyo olmaz ama çınar toprağı daha nekadar üzmeye devam edecek umarım toprağı üzeçek gelişmeler olmuyodur yoksa çok yazık filme

0   0

ara demiş ki;
nero ve sezzy ,ben de sizlere katiliyorum 52 ci bolumde tahminimce bazi enteresan olaylar olacak mesela bizim seytan ne yapip yapti baloda Cinarin koluna girdi , sanki Cinarin karisi ,gene Toprak arka planda kaldi .Topragin yuz ifadesi cok kotu iste o anda bir hadise patlak verebilir ya da eve gitseler . Yesim alchole cok alarak sarhos bir vaziyette olabilir .ve yahut da eve giderken bir araba kazasi ? aklima ermedi Yesim 51ci bolumun sonunda sozde Lalenin araba kazasinin dvd sini seyretmek icin koydu fakat fragmanda herhangi bir tepki gormedik , belki de sitki yanlis bir dvd getirmisti . Herkese yarin iyi izlemeler .Saat farkimiz oldugu icin ben diziyi izlemeden evel sizlerin yorumlarinizi okuduktan sonra eger TOPRAK CINAR cifti icin guzel yazilmissa o zaman izleyecegim , yoksa maalesef ben bu diziyi biraz zor izlerim artik ((((((

0   0

sezzy demiş ki;
nero kardes; tamamiyle size katiliyorum. artik entrikalardan biktik ve sadece bir bolumluk olan topra-cinar askini daha cok izlemek istiyoruz. ama unutmayalim da ne kadar cok kotu ve entrikaci insanlar olursa, o kadar da masumlarin degeri daha da artar. insallah cinar artik gozunu acmaya baslar. oglani resmen kor ve aptal biri gibi gostermeye basladi senaristler. herkese iyi geceler.

0   0

damlasu demiş ki;
biraki yeşimciler seyretsin nereye kadar seyretcekler merak ediyorum en fazla iki hafta veriyorum ilk ona bile giremezler unutmayın bu diziyi ayakta tutan ne yeşim ne çınar toprak olmasa bu dizi çoktan tarih olmuştu ben artık topragı bu kadar küçük düşüren diziyi seyretmeme kararı aldım insan seyrederken artık sınır oluyor .çınarı ne istediğini bilmeyen bir kişi yaptılar elbirliğiyle batırdılar

0   0

nero demiş ki;
Şöylede bir şey var biz bu yılandan bahsettikçe oyerini sağlamlaştırıyor. Artık ondan bahsetmeyelim. Daha çok Çınar ve Toprak ile ilgili neler olması gerektiğinden bahsedelim.

0   0

nero demiş ki;
Tamam entrika olsun ama bu kadar abartılı olmaz. Bir taraf çok saf iken öbür tarafın bütün entrikaları gerçek olamaz. Kermit arka planda kaldığı için çeşitli entrikalarla böyle roller yazdırıyor her halde.Çünkü reytinler Toprak ve Çınar için arttı. İzlemedim ama kendilerinin ateşli yatak sahneleri bile kurtaramadığı için diziyi Toprak getirilmiştir. Ve bu aşkta çok güzel olmuştur.Toprak ve Çınar aşkını izlerken kendi evliliğimi bile analiz edebiliyorum. Ama Toprak ve Çınarın saf hallari, her şeye inanan halleri beni gıcık ediyor.

0   0

ferd demiş ki;
Yesimcinin dikkatine tavsiye edilir o ve onun kafasinda olan fanatiklere Ayrica o Linki tiklarsan Türkcenide gelistirmene yardimci olur "Aletheia demiş ki; Öncelikle yorum nedir, nasil yapilir onu ögrenin lütfen www.tdkterim.gov.tr diyorki: yorum a. 1. Bir yazının veya bir sözün, anlaşılması güç yönlerini açıklayarak aydınlığa kavuşturma, tefsir. 2. Bir olayı belli bir görüşe göre açıklama, değerlendirme: 65533;Böyle bir yorum hiçbir şey öğretmez.65533; -F. R. Atay. 3. Gizli veya hayalî olan bir şeyden anlam çıkarma... "Begenmediysen seyretme" - " Istemiyorsan okuma", böyle bir yaklasma olurmu? Herkez kendi düsündügnü, hissetigni ifade ediyor iste? Bu hem subjektif olur, hem objektif."

0   0

sezzy demiş ki;
yesimin birkac bolum sonra kontratinin bittigini ve sette tolga ile devamli munakasa ettikleri icin sozlesmesini yenilemeyip cikacagini bir internet haberinde okumustum. ya yesim olmadan fazla hararet olmayacak diye:)) yesimin sozlesmesini uzattilar veya yesim, tolgahanla arasindaki sorunu halledip cikmaktan vazgecti. neden ne olursa olsun yesim dizide kalirsa tansiyon daha da artacak ve senaristler de boyle yesim entrikalari yazmaya devam edecekler. herekse saygilar.

0   0

yesimci demiş ki;
beyenmiyenler kadro disari lutven.biz yesim cinari buyuk zevkle izleriz yesimci olarak.sonuna kadar yesim cinar ve tosun bebek.

0   0

meral demiş ki;
arkadaslar bence toprak hamile. 51 bolumde gece uyumayip bir seyler yedi hatirliyorsaniz.bence kesin hamile.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler