logo

Lale Devri 53. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Lale Devri 53. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
damlasu demiş ki;
bende neroya katılıyorum dizi iyice yoldan çıktı gittikçe reytinklerde düşüyor oturup kendileri izlerler bende bu hafta seyretmeyecegim bu dizi gene topragın geldigi ilk bölümler gibi olana kadar bakmayacagım kimin eli kimin cebind belli degil unutmayın kim ne derse desin toprak geldikten sonra bu dizi dizi oldu diziyi yerlerden topluyorlardı lale devrinin selameti topraga baglıydı ama onuda ne hallere koydular bu kadar olmaz saçmalamaya devam etsinler. bakalım neler olacak

0   0

nero demiş ki;
Çınar ve Toprak karakterlerini çok yakıştırıyorum.Amaa Çınarın son sahnede ki salak görüntüsüne sinir oluyorum .Aynı zamanda Topraka madem geceyi terk edecen Çınarın önünden çık git.Arkasından gitmekte neyin nesi. Artık ikisinede uyuz oluyorm. Şu an 8. sıradasınız .Böyle giderse düşmeye devam edeceksiniz.Çünkü Çınar ve Toprak adına hiç bir ilerleme yok. Çınarın böyle robot gibi yürümesi salak salak bakması çok gıcık.Gördüğünüz gibi entrika ile ilerlemiyor, reytinglerde geriliyorsunuz. Su gibi güzel olan ,birazda bön Toprak ile tekrar etkili sahneler olmaz ise 54.bölüme de bakmayacağım. Bu ne biçim dizi davetin girişinde neden Toprak lanse edilmiyor. Mesut Yarın proğramında gördüm sadece Gül Onatı beğendim. Çınar Karakteri gerçekte de karasız ve Çıkarcı.Reklama oynuyor.Hele bir kadın proğramında agzına bir gül almış iğrenç bir poz idi. Çınar Beyefendi bizim için insanlar birbiri ile darılmasın diyor.İstemeyen seyretmesin diyor. Merak buyurmayın eski Toprak Çınar sahneleri yok izlemeye bile gerek duymuyorum. Hele siz bizi entrika ayakta tutuyor demenizden sonra asla.Zaten beni o sahneler ilgilendirmiyor. Sadece her daim entrikalacıların kazanması sinirlerimi oynatıyor.İnsanlara öyle göstermeniz hiç hoş değil.

0   0

sezzy demiş ki;
sevgili ara; ne guzel de yazmissin, daha onceki yorumlarimda bende seninkine benzer yorumlar yapmistim. cinar gercekten de bir oglu oldu diye, gozu ne topragi ne de kizi laleyi goruyor. yesimin elind eoyuncak olmus sanki. yesim dugmeye bastigi an herseyi birakip onun yanina kosuyor. daha ne kadar devam ettirecekler bu durumu. saniyorum senaristler bu oyunlardan cok hoslaniyorlar ki her bolum yesimin entrikalariyla geciyor. hurremin 21.yuzyil uyarlamasini yesimle devam ettiriyorlar. allah bize sabirlar versin, cunku her yeni bolumde tamam bu bolum guzel birseyler olacak diye umit etmekle geciyor. herkese sevgiler.

0   0

mavinur demiş ki;
Butun yorumculara yorumlara helal olsun bayildim ha iste boyle olcak arkadaslar ben izlemiyorum 3 bolumdur buraya sizlerin yorumlarini okumaya giriyorum zaten yazdiklariniz yeterli bana cok sacmaladilar topragin safligi beni deli etti hic bir zaman akillica cinari kazanmaya calismadi aman gerci birak gitsin cinardan koca olsa nolur tam anasiyla babasinin oglu iste oyle bir adamin oglu ancak o kadar olabilir iyi seyirler arkadasla iyi aksamlar

0   0

gülay demiş ki;
artık fena halde saçmaladılar aynı şeyleri sil baştan yapıyorlar. suyu çıktı bu dizinin yeşimin entrikalaı artık eh dedirtt. Sinir bozucu bir dizi halin geldi açıkçası izlemiyorum artık. Zaten böyle bir protestoyu haketti bu yapım ekibi insanları salak gii oyalıyorlar bunlara pirim vermemeli bence.

0   0

ara demiş ki;
Sezzyciim HARIKA yazmissin ,ama tahmin etmem ki her erkek aynisidir ))))))))))Sen bakma bizim Cinar efendiye bence bir HOLDING baskani bu kadar da naif olamaz .ama bundan evel de yazmistim gene yazacagim ,musaadenlen .... Nazil derler gormemisin bir oglu olmus almis C....U koparmis bizim cinar da aynisi Ilk esinden olan laleyi de unutuyor hic alaka gostermiyor Yesim surtugu bebek mi buyutebilir mafis fayda o yanliz yuva yikmasini bilir ,hatirliyorsaniz lalenin sagliginda bir yuva yikmisyi . TOPRAK deseni vok bir birkac cocuk buyutebilir zira onda olagin usyu anne sevkati goruluyor . bkin laleyi nasil buyutuyor ,sanki annesi kendisi . Maalesef Cinar bunlari goremiyor yaziklar olsun .ama artik bu sarhosluktan ayilmasi lazim eger Topraklan arasi acilmasini istemiyorsa YETERLI DERECEDE YETER ARTIK .ERKEKLIGINE ,SANINA ,ZENGINLIGINE YAKISMIYOR ARTIK )))))))) iYI GUNLER ,KENDINE IYI BAK

0   0

ilsu demiş ki;
yesimciydim ama artik deyilim bu 52 bolum den sonra.resmen bizlerle kafa buluyorlar sanki.benim icin artik bu dizi bitmisdir.bakmaya devam edenlerede allah sabirlar versin.

0   0

sezzy demiş ki;
cok haklisin ara arkadasim. ikbal hanim necip beyle ilgilenecegine, bir an once cinari karsisina almali ve ikaz etmeli. ama gercek su ki nedense erkekler evde hanim hanimcik oturup onlair bekleyen eslerini cantada keklik sayip nerde boyle yesim gibi olanlar varsa(hanim nasil olmazsa evde, hicbirseyden haberi yok deyip)onlarin pesinde macera aramaya bayilirlar. akillair baslarina geldigi zaman da is isten gecmis oluyor. evdeki es sonunda isyan bayragini cekiyor. kimi affediyor kimi de cekip gidiyor ve koca da giden esini mumla ariyor. ama gecmis ola. herkese iyi geceler.

0   0

aysel demiş ki;
dizi iyice tuhaflaştı. yeşimin bakıcıları uzaklaştırmasını nasıl anlamıyorlar. dünyada sanki tek çocuk bakan kadın o. çok abarttı. bizler iki çocuk büyüttük. hizmetçimizde yokdu. Senarist hiç düşünmeen yazıyo. Bazı olaylar okadar çocukca ki Çınarı da zayıf, kişiliği olmayan bir hale büründürdü. artık izlamiyeceğim. çünkü toprak çok sönük kalıyor. bence toprağın bir an önce daha bakımlı ve özgüvenli olması lazım.

0   0

imren Ozenc demiş ki;
BU diziyi bence artik hic birimiz seyretmeyelim Genclige Kotu ornek Gencler sanacaklar ki Yesim gibi kotu karekterler her seye sahip olur iyilerde Toprak gibi hep kaybederler ellerinde bile bir seyleri kalmaz degil kocalari Hem Cinar hem Necp bey Seytana hoizmet ediyorlar.Necip beyde hem katil hem emeikli seytan Zumrut te kocasinin olumune sebeb olan adamla beraber sirf zengin diye kizda oyle Cinardan 10 Milyon aldilar ana kiz textil isini kurmak icin Toprak bosanmak icin bile bir sey istemedi Yesim onu paralara konmak istiyor diye sucluyor bebegini kullaniyor zengin hayatini kaybetmemk icin Eger kazara Cinarla evlense o evlilikleri kac gun surebilir acaba onun karekternde br kiz kimse ile gecinemez Dadiya attigi pis iftira iyice midemi bulandirdi Butun genclik bizde boyle yaparsak bizede hic bir sey olmaz herseye biz sahip oluruz yaptigimiz butun kotulukler yanimiza kar kalir diye dusunecekler n ekotu bir ornek BU yuzden hepimiz bundan sonra gercekten bu dizi merak icin bile olsa izlemeyelim hepinize selamlar ne gerckci diziler var am hic biri bu kotu karekter hep basrolde oynatmiyor Bu filimin adida Seytanin esirleri olmaliydi

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler