logo

Fatmagülün Suçu Ne 55. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Fatmagülün Suçu Ne 55. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
emrah demiş ki;
bence erdogan ölmez ölen leman hanım olabilir izlicek göreceyiz

0   0

emrah demiş ki;
bence erdon ölmez ölen leman olabilir

0   0

Sena demiş ki;
bu dizide artık yokuş aşağıya gitmeye başladı. heyecan yapıcam diye diziyi berbat ediyorlar. ayrıca dizi çok ağır şekilde ilerliyor. bir bölümde anca bişi oluyor.

0   0

cemo demiş ki;
arkadaslar sizce erdogan gercketen ölecekmi??? ya erdogan ölürse dizinin tadi tuzu kalmaz,ölmüyecek öldü diyecekler,cünkü belki fatmagül vaz gecer diye davadan.ne diyosunuz???

0   0

sevda demiş ki;
fatmagulu cok uzatdiniz olumlu bi weyler olsun artig

0   0

lale demiş ki;
Erdogan bukadar kolaymi kurtulacak?:( Eger öyleyse cok yanlis tamam Vural öldu am o zaten ilk bastan vijdan azabindan ölu bir zombiydi ama Erdoganin ölmesiyle dizi sacma olacak bence ölen baska biri Erdogan olamaz ilk baslarda geber dedigimize simdi ölmesin diye dua edicez :)

0   0

MIKA demiş ki;
SIZE aslinda soyliyim ne olucak. ERDogan hep soyleniyordu fatmagul kendi ayaklari ile gelicek ayaklarima kapanicak diye Erdogan olmicek , kendine geldigi zaman, fatmagul ile konusma yapip, kendi yargi sucunu, fatmagulun abisinin tutklanmamasi icin degistirmeye mecbur kalicak Erdegon da mahkemeden ayiklanacak ve intikami bitmeyen Fatmagulun dramasi devam edicektir~~~

0   0

SABINA demiş ki;
SEZZY------seninle raziyam,cox haqlisan,mence de olmemeli,olse kolay olmuyacaq,dizini fazola uzatdilar.Senaryo guzel deyil,maraqini itirir......AZERBAYCANDAN TURK xalqina SALAMLAR ......

0   0

nuray demiş ki;
mencede vuralin ardindan o gitmeliydi. kerimle fatmagul yavas yavas birlesiyorlar bu arada. Azerbeycandan sevgilerle.

0   0

sewvinç demiş ki;
çok saçmalandı dizi keşke geçen sene bitseydi...Erdoğanın hırsından mustafanın yanar dönerliğinden hep dört ayak üstüne düşmesinden bıktık..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler