logo

Fatmagülün Suçu Ne 57. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Fatmagülün Suçu Ne" dizisinin 57. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanları ilk olarak takip etmek için ddizi size yeter.
Eda demiş ki;
offffffffffff, mahkemeye dha cok var onu hemen yapsaniz da evlensiniz

0   0

serra demiş ki;
Evet fgyt seninle ayni fikirdeyom bende zaten kaan tasanerin oynadigi erdo karakteeini degil oyuncunun performansini begeniyorum malesef erdo gibi insanlarda hicde az degil budunyada.

0   0

Fygt demiş ki;
serra bende Meryem Kadir konusunu okudum.Bide evet gerçekten erdo süper oyuncu,ama erdoğan karakteri rezil.Allah islah etsin böyle insanları.Hoşca kal serracım....

0   0

serra demiş ki;
Erdo icin yazdiklarimi fragmanda gostermiyor ama ben biryerde okudum oyle olacakmis.kerim yine agliyor yazik hic yuzu gulmuyor garibimin.bubolumde yine kerimle fatmagul pisikolaga gidiyor bunuda biryerde okudum.ayrica bilmiyorum ilgilenen varmi ama kadirde meryeme duygularini anlatacakmis galiba.

0   0

serra demiş ki;
Erdo yine kendi basini kendi derde sokuyor yine fatmagule koz veriyor.hani gecen bolumde tlf etmistiye fg ye onlarda bunun uzerine eve polis cagirip parmak izi falan almalarini istiyorlar ve galiba bazi seyler buluyorlar.benim ensevdigim ve ayni bolumu defalarca izledigim tek dizi oyuncular super senaryo super verdigi mesajlar guzel butun ekibi kutluyorum.ha gecen bolum erdoya cok guldum nili gorunce kimse bana engel olmasin ben sikayerimi geri alacagim dediye.iyi oyuncu hakkini yemeyelim eee ne demisler sezarin hakkini sezara ver hehe iyi seyirler simdiden ve herkesin yeni yili kutlu olsun.

0   0

Fygt demiş ki;
Bu bölüm de yine çoooooooook güzel olacak eminim.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler