logo

Kuzey Güney 19. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Kuzey Güney 19. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
selma demiş ki;
neyda sana kesinlikle katılıyorum bencede güneyle cemre arasında bişey olmıycak ve güneyin gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkıcak bide bazı arkadaşlar keşke diziye zeynep dahil olmasaydı diyolar tabi bu onların fikirleri ve saygı duyuyorum ama bence zeynep bu diziye katılmasaydı cemre kuzeyi kıskanmıyacaktı ve ona aşık olduğunu anlayamayacaktı ama bu benim düşüncem neyse bende en başından beri kuzey-cemre birlikte olsun istiyorum ama işler karışacağa benziyor umuarım cemre güneyle birlikte olmaz yine yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olucak

0   0

neyda demiş ki;
Sezzy ve Zeynep2 arkadaslar..Cemre ve Guneyin yakinlasmasi kesinlikle ileri gitmeyecek. Tam opusur gibiyken Cemre, Guneye buyuk bir ders verecek ve bunu reklamda Guneyin odadan cikarken tursu satar gibi suratindan da gorebiliyoruz..Guneyin ne istedigi belli degil, Cemreden yuz bulamayinca gene Banuya kosuyor..onun derdi sadece sosyal yukselis ve para..Ama Kuzeyi acaip kiskaniyor, ilerleyen bolumlerde Guneyin esas yuzu daha da ortaya cikacak. Bu arada acilen Ferhata ihtiyac var, bu diziye biraz heyecan ve hareket gerekiyor. Bu aksam herkese iyi seyirler :)

0   0

Hakan demiş ki;
Bu simayı anca kuzey öldürür Ve başını yine yakar :) başkasının gücü yetmez:D

0   0

Karanfil demiş ki;
Ben Zeynepten sikayetci degilim o Cemrenin gözlerini aciyo bence hem bizim Cemrenin Kuzeyi ne kadar derinden taniyip sevdigini gösteriyo Zeynepe Kuzeyi anlatirken. Yani Zeynep Diziye cok fazla abartilmadan tatli bi heycan katiyo acaba ne olacak Kuzey ne yapacak Cemre askini Kuzeye dayanamayip Zeynebe kaptirmamak icin aciklayacakmi gibi. Ama isin kötü yani Kuzey Cemreyle Güneyi öpüsürken gördü söz kesildi ici yansada yanlarindaydi nasil gidip Abisinin eski sevgilisiyle birlikte olsunki bu Kuzeye ters bi durum onun delikanliligina sigmaz. Ama ben kesinlikle HAKAN arkadasa katiliyorum Simayi bende hic cekemiyorum tmm her Dizide kötü karekter var ama bu kadarini görmedim daha Dizi oldugunu unutup resmen sinirleniyorum benimde gidip öldüresim geliyo cok cekilmez umarim bir an önce o Hapisteki düsmani cikarda ortaya ve Kuzeyin karisi diye ilk onu öldürür bu giciklikta sona erer. Tmm insan dizilerde (filmlerde) aglar güler heycanlanir korkar hepsini yasadim ama ilk defa gicik ve sinir oluyorum bi karaktere umarim Simay in bu dizide ömrü kisa olur.

0   0

Zeynep2 demiş ki;
Bende neyda ve Sezzy ye kesinlikle katiliyorum Umarim Cemre bi aptallik edipte Guneyi opmez, ben sonuna kadar Cemre ve Kuzey diyorum . Zeynep karakterinede sinir oluyorum :)

0   0

sezzy demiş ki;
Neyda kardes, dediklerine aynen katiliyorum, bence diziye Zeynep hic girmemeli idi, isleri daha da karistirmaktan baska ise yaramadi senaryoda. Cemreyle Kuzey birlikte olmalilar, ve Guney de ici giderek, ici yanarak bakmali arkalarindan tipki son bolumdeki gibi, ama belli ki bu bolumde senaristler yine isleri karistiracaklar, fragmandan anlayabildiigm kadari ile galiba Cemre Guney yakinlasmasi daha da ileri gidecek otel odasinda:((( cemre d ebunlari gorecek ve hemen Banuya yetistirecek, tabi yine Banu ile yakinlasip daha fazla ciciler alabilmek icin ondan. Kuzeyin babasi ne zaman gozlerini acacak ve bu tehlikeli yilanin gercek yuzunu gorecek????

0   0

Hakan demiş ki;
Yaw bi bölümlüğüne şu diziye girip şu simayı öldürmek istiyorum sonra ne haltları varsa yesinler :D

0   0

lady bug demiş ki;
Bu Simay cok tehlikeli , her dizide boyle biri var . Kimse de birsey yapamiyor ben ona kiziyorum. Yaptiklari yanlarina kaliyor...Zorla evlendigi halde masum kadin numarasi yapiyor adi...

0   0

xlenia demiş ki;
Kuzeyle Cemre çok yakışıyor bencede katılıyorum size.

0   0

dilek demiş ki;
kuzeyguney cok guzel bir dizi

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler