logo

Lale Devri 60. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Lale Devri 60. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
meral demiş ki;
sevgili ara. Fragmanin sonundaki cinar ve yesimin birlikde olmasi bu bolum degil onceki bolumlerden almislar.

0   0

sezzy demiş ki;
Edi.cim; bende senin yorumundan sonra fragmani tekrar izledim. Sitki ile konustuktan sonra Yesim gidiyor ve arka odadan Toprak cikip dogrulari soylemesi icin Sitkiya yalvariyor sonra da hesaplasmak icin Yesim.in evine gidiyor, tokai patlatiyor, sonra Toprak once, Yesim ile Cinar da arkadan Sitkinin evine gidiyorlar. Belki de orda kesecek yine. Bir defa da adamlik yap da Toprak gibi masum birinin serefini kurtar Sitki. Yoksa Toprak Cinar.dan ayrilip sana donecke diye bekliyorsan avucunu yalarsin, cunku senin artik ne pislik oldugunu ve hicbir zaman degismeyecegini bir defa daha ogrendigi icin Toprak olene kadar seninle bir araya gelmez.

0   0

edi demiş ki;
slm herkese sezzy.cim bana kalırsa bu sefer yanılıyorsun yazını okuduktan sonra fragmanı yeniden izledim.bence toprak kapının arkasından çıkmayacak çınarın yanına gidip anlatacak olanları tabiki çınar inanmayacak o hışımla yeşimin evine giden toprak yüzleşmek isteyecek yeşimle ve yeşim herşeyi haykıracak üzerine tokadı yiyecek ohhh eline sağlık:D buarada aynı gün belkide sıtkıya yalvarmaya gidecek toprak o arada belki çınarın içine kuşku düşüp yeşime gidecek belkide yeşim çınarın gerçekleri öğrendiğini bilerek kuşkularından arındırmak için yanına gidip sıtkı ile yüzleştirmeye götürecek çınarı yeşim ile çınar beraber geçiyorlar sıtkının evine toprakta ağlamış bir hali var:D ve sıtkının ne söleyeceğinide bir sonraki bölüme bırakırlar bu benim düşüncem arkadaşlar iyi geceler dilerim...

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Ara ve Edi;Fragmandan cikardigim sey su; Toprak kapi arkasinda Yesim.le Sitki.nin numaralarini ogrenecek ce Cinar.i da oraya cagiracak ama iki yilan yine ayni hikayeyi soyelyecek ve Cinar da sinirle orayi terkedecek, Yesim Cinar.in gittignden iyice emin olunca ya orda Sitki.nin evinde agzini acip Toprak.a butun kinini kusacak, ya da baska yerde yaapcka bunu ve Toprak da dayanamayip tokati patlatacak. Ellerine saglik Toprak.cim diyorum ben. Ordan ofkeyle ayrilan Cinar da hala cebinde tasidigi o kolyeyi en umitsiz anlarinda gittigi o en ust katta Toprak.i artik sildigini ve unutmak istedigini mesaj vermek icin(bize tabi) kolyeyi asagiya atacaktir. Toprak.in azcik akli kaldiysa gider herseyi o uyanik Ikbal.e anlatir, Yesim.le Sitkinin buutn oyunlarini. Cinar salagini kandirabildiler ama Ikbal gibi uyanik bir kadin bunun da Yesim.in oyunlarindan biri oldugunu hemen anlayacak ve Toprak.a inanacaktir. Iste o zaman Yesim.i altedip(birsey bilmiyormus gibi davranip)herseyi ogrenecektir. Senaristlerden artik biraz insaf istiyoruz, bu kadar da kotuluk yapmayin, biraz da iyi ve guzel seyler konu edin artik. Aylardir entrikalarinizi izlemekten biktik artik.

0   0

ARA demiş ki;
Sevgili sezzy ,yazmis oldugun guzel sozler icin tesekurler .Fragmani defalarca izledim .toprak ve cinar o yuksek binanin en tepesinde sonra Cinar Topraga vermis oldugu o kiymetli kolyeyi tek basinda oldugunda asagiya atmasi hic hosuma gitmedi ,zira o kolye istanbulda nikah yenilerken hediye vermisti .ikisi de o yuksek binada iken Toprak olabilir ki Cinara olan bitenleri anlatmis ve Cinar haalen inanmamistir.Sitkiya gelince o okuzun bes paralik izetnefsi bilem yok o bes kurus icin anasini bile satar oyle kigine Toprakin yalvarmalarina ragmen yalan konusacak Yesim Sitkiyi tekrar satin alacak,unutmayalim ki bundan evel Yesim Sitkiya ev ve araba teklifinde bulunmustu .Tahminlerime gore murvet ve serminin konusmalarina Ikbal kulak misafiri olacak ve bilmeceyi yavas yavas sokup cinara haber verecek ayni zamanda cinar da birseyler kuskulanacak bu bence gelecek bolumden sonra belli olacak Toprakin da yavas yavas akli basina gelmeye basliyacak .Yesimin evinde olan o kavgayi Sermin duyacak ve Murvete haber verecek o telefon konusma sirasinda ya Ikbal ya da Cinar kulak misafiri olacak .Eger dikkat edersen Fragmanin sonunda Cinar Yesimin evinde ve yuz ifadesi de hic guzekl degildi Yesim ise her zaman yalan konusmasi sonundaki sinsi yuz ifadesi ilen belli ki tekrar yalan konusmustur .Fragmanda ne Ikbali ne de necip"i gosteriyor Ayni zamanda Reyhan da ortalikta yok.Ihtimallerden biri de yuzde bes ,Reyhan bu olaylari Ikbalden duymasi ilen vizdan azabi cekip gecmisten bu yana Yesimin entrikalarini Cinara veyahut Ikbala anlatmasi .Sunu da ilave edebilirim Sitki tekrar yalan konusursa o zaman akli basina gelen Toprak agzini acik gozunu yumacak ve her seyi soyliyecek ya da cekip gidecek Bu senaristler hakikaten bizleri aptal zannediyorlar ,biz onlardan daha uyanikiz ,Sitki o urgupte yattigi karidan cocugu da olmustu ve beraber Istanbula gelmislerdive o kaldigi evde beraber yasiyorlardi ayni zamanda da evli idi o kiz ve cocuk ne oldu ortadan yok mu olduler sesleri sedalari hic cikmiyor.belki bir supruz o da dordu bir arada oldugu anda gelip ortaligi karistrabilir yuzde bir ihtimal Gine yorum uzun oldu galiba kusura bakmayin herkese iyi gunler HOSCA KALIN

0   0

sezzy demiş ki;
Edi.cim; Yesim.in kiyafetlerine ayirdiklari butcenin beste birini Toprak.a ayirsalar tam bir prenses olur, baloda ne kadar cok guzel ve cekici idi, burda senaristlerin isi gucu Yesim.i suslemek, bir gunun icinde bazan iki hatta ucuncu kez kiyafet degistirdigi halde Toprak.i o kadar guzelligine ragmen nedense silik gostermeye calisiyorlar:((( yGA.da da duurm oyleydi, Havva suslenip pusleniyor, Toprak ise basit pamuklu elbisesi ile gorunuyrodu her bolumde:(( kizi zengin biri ile evlendirdiler ama hala O cadi Ikbal bile o yasta suslenip giyindigi halde Toprak yerinde sayiyor(tabi senaristler sayesinde)Biraz daha duzgun giydirirseler olmaz mi????? bu senaristlere basindan beri halaa akil erdiremiyorum. anlayan varsa bana da soylesin ltf:))

0   0

edi demiş ki;
sezzy.cim nbr tatlım:D ya 3 hafta izlememiştim bu diziyi üstüste izleyince takıldığım tek nokta (hassasım bu konudada) toprak hala üzerini değiştirmemiş onunla hastaneye gitmiş ürgübe gitmiş evi terketiş hatta fragmana göre hala aynı kıyafet var pes diyorum o güzelliğe yakışıyormu bu bakımsızlık :-( bu arada fragmana göre gelecek bölüm Yeşim in evindeyken Toprak tokat atıyor,sonra sıtkının evinde buluşuyorlar ki bence o bölüm sonudur.sıtkı gerçekleri söylemez bencede ama busefer bir ihtimal senaristler şaşırtırlar belkide izleyicileri hıı nedersiniz?... iyi geceler herkese

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Ara;bugune kadar olaylari cok iyi gozlem yapmissin.. Toprak.in yalvarmasi Sitki.nin omayan yuregini acitacakmi sence, Sitki menfaati pesinde, bes kurusluk bile degeri yok, YGA.in ilk bolumlerinde izledinse o baska kadinla yatakta iken Toprak.in bebegi yuksek atesten oluyor, Toprak onu defalarca telefonla aradigi halde o keyfinin pesinde idi, bu nedenle oyle adama merhamet olmaz diyorum, olsaydi Yesim seytani ile bir olup, o masum Toprak.a bu komployu kurmazdi. Basina kocaman bir tas dusse de Sitkinin durustce dogrulari ve Yesim.in komplosunu anlatacagini sanmiyorum. Cinar.a da yaziklar olsun, yine inanmaz da Yesim.in yalanlarina canak tutar, karisini silerse Toprak da cekip gitsin diyecegim ama diyemiyorum, cunku bence kendini temize cikarmak icin savasmali ve herseyi Ikbal hanima anlatip ondan yardim istemeli, Ancak Ikbal gibi bir kadin Yesim.le savasabilir ve yalanlarini meydana cikarabilir. O zaman bakalim Cinar kendini nasil affettirecek.

0   0

selim demiş ki;
gelecek bolumde toprak yesime tokat attigi sahne cok hosuma gitti ...iyi gunler

0   0

aytekin shahbazova demiş ki;
zumrutu sonuna kadar destekliyorum.necip beyden intikamini alsin,zumrute bu yakiwir.olan oldu artik.bir gun necip bey zaten piwman olup,sana donucek zumrut sultan.canini hic sikma.ama bu intikama dalip,kerem ve yesimi unutma.yewime gelince-aklini bawina topla.sen de bir hayat kur kendine.ne zamana kadar toprakla cinarin yuvasini yikmaya devam edeceksin ha?sen kotu biri diyilsin.ben serenay sarikayanin hayraniyim.ama yesimi sevmiyorum.inwallah toprak ve cinar aski kazanicak.biz de yewime doya-doya guleceyiz.doktor cansele bak yesim.o senin icin ideal bir ew.oglunada cinardan daha iyi bir baba ola bilir.zaten topragin cocugu olduktan sonra senin olunu hatirlamicak bile.hatta toprakdan olu olursa,hepten cinarberki unutucak.kendi deyerini kaybetme yewim.yine de gec diyil,cinara entrikalarini ve topraga kurdugun oyunu anlat.bence cinar seni anlayicak.toprak da cinar gibi.mutlu olmak.senin de en dogal hakkin.ancak bawkalarinin yuvalarini yikarak diyil canim.yikilan yuva uzerine hic bir zaman yeni bir yuva kurulamaz.bunu sakin unutma cicim.icindeki melek yewimi diwari cikar.eyer icinde melek yewim varsa.yuzun bir bebek kadar masum.lale devri super.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler