logo

Yer Gök Aşk 67. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Yer Gök Aşk dizisinin 67. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle sizlerle. Tüm dizi ve fragmanları ilk olarak ddizi ile izleyebilirsiniz.
yasemin demiş ki;
68 bölüm fragmanına göre bade hamile kalabilmek için yusufu amcaoğlu ile boynuzlayacak gibi...

0   0

Fenerli demiş ki;
yusuf ve mehmet sakallarini kesmiyor cok gercekten igrenc duruyor yusufta özellikle haci adayliginami hazirlik ne is ya yani babasi Yilmaz bey bile sakalli degil örnek biri iste helal olsun Yilmaz beye erkek adam sakal trasi yapmasi gerek. cok sükür Sefer hanimda artik eline bicak alip hamiyet cadisinin üstüne yürüyüp korkuttuya pörtlek pörtlek gözleri nasil acildi helal olsun be hahaha war echt super von Seref hanim :)))) hamiyet hamin seref hanima ne dedi anlamadim fragmanda anlayan varmi acaba? Yusufu Havva biraksin bence ondan adam olmaz artik bence olsaydi Hastaneye götürürdü badenin babasini dinlememeliydi gercek sevgi böylemi olur vay be ne sevgi askmis nerde badeyi daha cok düsündü bu durumda hapse girmesini önlemis oldu ama Havva bence hepsinin insallah intikamini bi sekilde gene alir Yusuf Havvaya hayir dedigi an öfke ve kin insana hersey yaptirir diyorum havvada yapar herhalde.

0   0

sezzy demiş ki;
Edi.cimmmmm; seni burda gormek ne guzel. HOSGELDIN. Yusuf.la Mehmet burda tekke acmaya hazirlaniyorlar, ya da MYY.a transfer edilmisler de haberimiz yok, hafif sakala neyse de ne bu ya, Havva yasiyor, Yusuf hala kapkara sakallarla dolasiyor, Mehmet.inki ise eh azcik daha iyi, hic olmazsa kapkara olmadigi icin fazla goze batmiyor:)))) Hic olmazsa seyirciye azcik saygi hatirina sakallari kessinler diyorum. AFK.de Riza burda bunlar:))) kizim da tutturmus anne Emir.in yanaklar pamuk gibi, azcik kirli sakal biraksin diyor:)))burada artik seni daha cok gormek istiyorum canim. Herkese iyi geceler.

0   0

edi demiş ki;
sezzy hihihihihihihihi ayy çok güldüm bugün takipteyim seni ayy yusuf yas ta ya hani oyuzden o çirkin sakalları bak LD.nin fragman sayfasınada yazmıştım burdada yusuf üzerini değiştirmiyor ıyyyyyy çok pis ya ne var yani herşeye zamanları varda bunamı yok dimi ama...zaten afk.dede feri bavulunu almadan kaçtı ya ben ayyyy giysileri kaldı diyince kardeşim bana çok güldü ablaaaa yaaa aşıklar kaçıyor senin derdine bakhaklıyım ama 3-4 gün gece gündüz aynı kıyafet neysek emir.cime marketten kıyafet aldırmışsın fragmandan gördüğüm kadarıyla teşekkür için taaa buralara geldim tatlım...buarada azcık dizi hakkında yorum yapimde burdaki arkadaşlar topa tutmasın beni HAVVA diş biledi iyice yusufa son bölümde bunun sinyalini verdiler eğerki o karısının yanında filan olsun ben yapacağımı bilirim dedi fragmanda ise kararını ver artık diyor yani yusuf paşamız bekle derse ki ona benzer bişey diyecektir havva neler yapar düşnmek dahi istemiyorum...1 şey var aklımda o şöför bostan kotkuluğu değil bence dizide sadece yusufun abisi olarak çıkacak olsaydı şimdiye çıkarırlardı bu sırrı belkide kısa kısas yaptırırsa teyzesi onu ayarlayabilir sizce?

0   0

kevser demiş ki;
yorum yapmak istedim ama neslihanin yazdiklarini görunce bosuna dedim cunku benim dusuncemi aynen paylasan biri daha varmis.neslihan icimden gecenlerin hepsini yazmis zaten.

0   0

sezzy demiş ki;
Valla haftalardir Yusuf.un sac sakal masallah, amca oglu Mehmet de oyle, iclerinde en bakimli galiba Yilmaz bey, yanaklar piril piril tertemiz. Yaslilardan ornek alsin gencler, kapkara sakallarla dolasiyorlar etrafta sanki cok yakismis gibi.

0   0

hulya demiş ki;
Bu dizi cok sacma gitmeye basladi bence final yapsinlar.

0   0

filiz demiş ki;
şeref hn o bıçağı saplamazsa insan içine çıkmasın anayım diye.. havada onurunu kurtarsın hepsini hapse tıktırıp üstüne tazminat alsın anasını alıp gidip çatır çatır yesin .

0   0

mehtap.h demiş ki;
havvam anla artık bu yusuftan birşey olmaz..herşeyden herkes ten uzaklaş sa,kimsenin bilmediği biryerlere gitse keşke..biraz huzur versinler bu kıza.yusufta annesinin ve badenin yaptıklarıyla uğraşsın dursun..acaba senarist in asistan ları hic bu yorumlarla ilgileniyor larmı ki.biz böyle icimizden geceni yazıp duruyoruz da,inşallah birileri okuyor dur..

0   0

nira demiş ki;
aman çevirdiler butarafa ben havvanın yerinde olsam o saman kafalı yusufa dönmem adam kıza yapılan onca şeyin hesabını bıraktı resmen ya bunlar ayrılır havvaya cadıgibi bakıyodu yusuf yarın bitarafları sıkışınca aşk acısından görürüz deli karısıyla devam edebilecekmi ya bukadın bukadar bilincini şaşırdıysa neden bebeği düşürdüğünü söylemiyorki demekki hala konrol sahibi düzenbaz havvaya kurban olsun yusufla bade yürübe şeref arkandayızzzz

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler