logo

Fatmagülün Suçu Ne 61. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Fatmagülün Suçu Ne" dizisinin 61. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanları ilk olarak takip etmek için ddizi size yeter.
sezzy demiş ki;
Nese arkadas, Mystafayla Kerim.in babasi tartisiyorsa, demek ki Mustafa.yi odaya girerken ya da hastahane koridorunda yakalayacak, insallah hakkindan gelir pisligin, bence Yasaranlar kadar, hatta daha da cok sucludur Mustafa. Once sozum ona namus icin Fatmagul.e sahip cikacagina onu terketti ama para icin kizin namusunu satti, tecavuzculerle bir oldu. Simdi de kalkmis Kerim.i kiskaniyor, cunku Kerim.i gordukce kendi pisliklerini hatirliyor ve kuculuyor, kendinin yapamadigini Kerim yapti ve Fatmagul.u sahiplendi diye. Butun hirsi o. Kerim suclu olmadigi halde ona da o haplardan vermisti Erdogan ve ilk defa kullaniyordu, herseyi hayal meyal goruyordu ve engel olamadi, oyleyken bile kendinden tiksindi, engel olamadigi icin kahroldu, ama sonunda nasil mukemmel biri oldugunu Fatmagul.e ispatladi ve birbirlerini sevdiler. Simdi Mustafa daha da cirkinleserek Kerim.i oldurup onlari ayirmaya calisiyor. Insallah en kisa zamanda o da Yasaranlarla ayni hucredeki yerini bulur.

0   0

reantn demiş ki;
sonunda herhalde Mustiyi karisi ihbar edecek

0   0

Mine demiş ki;
hayir canim teslim etmecek o zaman dizi bitecek

0   0

neþe demiş ki;
sezzy kanal d nın ana sayfasında bir resim gördüm. keremin babasıyla mustafayı hastanede tartışırken gösteriyo umarum polise teslim edebiliyordur .çünkü mustafa da fatmagüle sahip çıkmamakla en az diğerleri kadar aşağlık bir hareket sergiledi ayrıca şimdiye kadar yaptıklarıyla diğerlerinden daha aşağlık konuma geldi bence.

0   0

sezzy demiş ki;
Inanamiyorum, Mustafa ne kadar kotuymus meger, daha yeni gormeye baslamisiz, bu ne yuzsuzluk, sne hem nisanlina sahip cikma, hem de sahip cikan adami oldurmaye kalk, isini bitiremedin, simdi tekrar hastahaneye gidiyor yarim biraktigi isi tamamlamak icin, insallah bu defa yakalanir da tam iceri tikarlar bu manyagi, Erdogan.dan daha manyak kesildi basimiza:((( hamile karisini, dogacak bebegini dusunecegine akli fikri hala kotulukte.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler