logo

Lale Devri 62. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Lale Devri" dizisinin 62. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ilk önce ddiziyi takip edin.
sezzy demiş ki;
Suskun arkadas; hosgeldin:))) guzel yorum yazmissin, gercekten de Yesim yaptirmis olabilir hirsizligi, hizmetcilere gosteris yapacak inandirmak icin, hirsiz geldi deyip Ilgaz yalisina tasinabilir.

0   0

suskun demiş ki;
bende bir yorum yapayım yeni bölüm ile ilgili bence yeşim bu evine giren hırsız meselesini kendi ayarladı.çünkü ikbalden ılgaz yalısına taşınacaklarını öğrendiğinde sen görürsün ikbal cadısıdedi dikkat ettiyseniz..böylece ılgaz yalısına taşınıp çınara daha yakın olcak ve çınarı dolduracak..cansev elçin diziye girince tahminimce oda nasıl olur bilmem ama toprakla yakınlaşacaktır..ve tabii ki toprak çınarı effetmeyecek..benim yorumum bu teşekkürler..

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Ayten; haklisin, bazan diziyi daha ilginc yapmak icin oyuncular arasinda iliski var gibi gosterirler, bazan da olan iliskiyi gizleme ihtiyaci duyarlar, ben okuduklarimi paylasmak istemistim. Tekrar baristiklarina dair bir sey okumadim henuz, ama dizinin gidisati icin belki de baristilarsa bile gizlemek zorundalar. Toprak insallah o kadar cok istedigi bebegini aldirmak istemez.

0   0

ayten demiş ki;
Sn:Imren Ozenc,Bizler başrol oyuncularını yanlış değerlendiriyoruz,bu dizide başrol oyuncuları kim belli değil,Yeşim karakterinin sahnesi daha çok bence başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya. Sevgili Sezzy, Elbetteki kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez,fakat ayrılık söz konusu olmayıp, reyting uğruna veya başka her ne sebepten olursa olsun magazincilerle anlaşarak farklı bilgi aktarılıyorsa(böyle yapmaktansa hiç konuşmamayı tercih edebilirler) bu durum izleyicinin gözünde, belli bir söylem içinde olmasa da içgüdüsel olarak oyuncunun paçasından tutup bir tık aşağı çeker ve kariyer hanesine eksi olarak yansır diye düşünüyorum.Bende senin gibi izleyip kötülerin cezasız kalmadığını görmek isteyenlerdenim.

0   0

fatma demiş ki;
arkadaslar dizi özeti fox tv cikti toprak bebei aldirmak istio.devam siz okyun.....

0   0

sezzy demiş ki;
Meral.cigim; dedigin gibi ise ve Yesim.in evine hirsiz girdiyse eyvah diyorum, Yesim tam suluk gibi yapisacak ve bahane ile Yaliya tasinip Cinar.la beraber olacak. Ama sonu yakindir artik, cunku Toprak,in sucsuzlugu da Yesim.in butun yalanlari, entrikalari ortaya cikiyor, o zaman nereye kacacagini sasiracak, simdi gozumu gelecek bolume diktim ben:))) Toprak.tan sonra Havva.dan da guzel bir dayak yiyecek. Havva.nin eli Toprak.inkinden daha da agir, valla bir tokatta Yesim.in kemikler dagilabilir:))) zaten kemik torbasina donmus.Hepinize sevgiler.

0   0

mevlude demiş ki;
gerçekten ara verdim bu diziye 61.bölümüne baktım sadece bakalım doğruysa cansel elçin katılırsa güzel olur ya şu ınar elveda rumeli de tıbbiyeli mustafa iken daha adam gibi adam dı ne bu artık burada yeşimim kuklası olmuş. toprak bakalım sana geri dönermi çınar efendi hani derler ya : geçti borun pazarı sür eşeği niğde ye bence toprak affetmez. ama bakalım affedebilirde bunu zaman gösterecek.boşanma dilekçelerini çektilermi bilmiyorum ama çekmedilerse mahkeme yaklaşıyor demek tir. toprak bu kızgınlık anında boşana bilir. yazdıklarımı eleştirin lütfen hiç kızmam. doğru mu? yanlış mı? söylediklerim. bilmek istiyorum.

0   0

meral demiş ki;
sezzycim yesimin evine gercekden hirsiz giryormus,o yuzden oyle bagiryor. ve ben burda yalniz kalamam diye cinarla yaliya tasinmak isteyecek bence.

0   0

sezzy demiş ki;
sevgili Imren Ozenc; Tolgahan Sayisman ve Serenay Sarikaya daha once birlikteydiler ama ayrilmislar, cekimlerde cok kavga etmisler ve o nedenle o donem Serenay Sarikaya diziden ayrilmak istemis, sozlesmesini de yenilemeyecek cikacak deniliyordu, demek daha sonra durumu hallettiler. Simdi yeniden beraberler mi bilmiyorum. Valla ben hala izlemekte israrliyim, izlemiycem diyenlere de israrla izleyin diyorum, cunku artik Yesim yalanlarinin sonuna geldi ve onun dusus sahnelerini dibe vururken alacagi sekilleri ve bagirip cagirmalarini asla kacirmak istemem ben:))) sonra Murat hoca da diziye giriyor(Cansev Elcin) dizi hareketlenecektir.

0   0

Imren Ozenc demiş ki;
Bence hepiniz bir daha izlemiyecegim diyip devam ediyorsunuz Cinarla yesim gercek hayatta beraberlerse Gercek hayatta da Yesim gibi birinden Neler cekeceg Malum ve asla Yesimi bas rolden indirtmeyecektir.Ama yesimin yuzu vemimikleri zaten kim oldugunu yansitiyor Iyi beraberlik bu beraberligin CILKI cikana kadar.Cinar o zamn gorur sadece dizide bu karekteri canlandirmadigini kendi dusen aglamaz Yer gok asktada Salak Havva polise yalan soylemege gitti Yusuf iki kadainin elinde oyuncak yani Bu iki dizininde artik bakilacak yani yok yer gok askin seyirciside 9 binlere inmis dahada inecektir. Bu senaristler bu gidisle baska filim yapamayacakalr onun icin zirvaliyorlar Yorum yazip bir daha seyrtemeyecegim demeyin cunku bu yapimci ve senaristelrin baska bildigi bir sey yok Ask la entrikayi kinle intikami ve iyiligi karisitirip Hep kotulere prim veriyoralr HIc seyredipte siniirnizi bozmayin kendiniz verdiginiz sozu tutun

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler