logo

Kuzey Güney 25. Bölüm 1. Fragmanı izle

Özet: Kuzey Güney 25. Bölüm 1. Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
snali demiş ki;
offf yaaa bu ne simdi.Filmi zevkle seyrederken bu ne yaaa.Eger burdakiler dogruysa bu diziyi izlemeyi birakicam

0   0

Danko demiş ki;
ben kuzey ve guneyin bir daha yeniden biraraya gelebilecegini zannetmiyorum; gecen bolumki guneyin attigi kaziktan sonra. bence fragman sadece bir ruyayi gosteriyor.

0   0

Tuna demiş ki;
Dizi ilk çıktığı günden beri zevk verip takip ediliyor. Bir önceki bölümde simayin ihanetinin gün yüzüne çıkması ve kuzeyin simayın arkadaşını ve onun arkdşlarını dağtması dahada zevk vericiydi. Eğer dizinin bu bölümü gerçekten birine çarpıp hapis yatıyosa iğrenç bir bölümle kendnden tiskndirtir. Ben bu olayın ya bi rüya yada oyun olduğunu düşünyorum . Yoksa canım Türkiyem nasıl ekran başında tuvaletini bile tutup reklamları kaçırmadan izleyecek

0   0

Hulya {68} demiş ki;
farkindamisiniz kuzey daha once hayalinde banuya hakaret ediyordu gercekte degil, ali kuzeyin simayi oldurdugunu hayal ediyor gercek gibi gosteriyorlar bence buda onlardan yada ruya kuzey guney icin fedakarlik yapti guney yukselmek ugruna kardesini hice saydi, kuzey bunlardan sonra boyle bi ruya gormus olabilir. genede bence bi sasirtmada olabilir ve dizi guzel sonla biter..

0   0

betül demiş ki;
kesinlikle bu bir oyun cünkü araba farkettiyseniz adama vurmadan durdu...ali ile kuzey güneyitest ediyo...

0   0

sezzy demiş ki;
MelisaDk.cim dun gece acele ile yazarken senin yorumunu farketmemisim canim, seninle hemen hemen ayni dusunuyoruz, ben bunun bir ruya olduguna inaniyorum ama bundan sonra Kuzey de Guney.e farkli davranacaktir, Yine de bizim durust oglan Guney.in basi derde girse hemen kosacaktir. Zeynep2.cim, merak etme hapse falan girmeyecek Kuzey, disarda daha cok halletmesi gereken seyler onu bekliyor:)))

0   0

ayten demiş ki;
Bu yıl bu senaristlere ne oldu ya kötü değil iyi zaman geçirmek istiyorum.

0   0

Zeynep2 demiş ki;
Kesinlikle sezzy ye katiliyorum bencede bu Kuzeyin godugu bi ruya cunku herkes Guneyin bu sucu asla ustlenmiyecegini biliyor ee Kuzeyde hapse girince dizi yurumez mantikli dusunursek

0   0

sezzy demiş ki;
Bence Ali.nin soyledikleri ve Guney.in attigi k...k Kuzey.in icine oturdu ve gece bu ruyayi gordu, Ali demisti ya, Guney senin yaptigini yapmazdi diye, bilincaltinda o da bu ruyayi goruyor ve ruyada da Guney Kuzey.in sucunu ustune almiyor. Sadece bir ruya. Ama uyandigi vakit Kuzey.i cok dusundurecek bir ruya.

0   0

ela demiş ki;
Bende melis arkadasa katiliyorum, ya eski olayi goruntuleri veya, Kuzey ve ali guney in gercek yuzunu ortaya cikarmak ve kuzey kendide ikna olmak adina boyle bir oyun oynadilar ki guney in ayni fedakarligi yapmicagini anlamak icin. gercek zannetmiyorum.. umarim artik kuzey anlar guney in kendi gibi vefali olmadigini. simay gidecek derken diziden kiz iyice yerlesti simdide ferhat ona sahip cikiyor ki birlikte kuzey e dusmanlik yapsinlar diye..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler