logo

Kuzey Güney 27. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Kuzey Güney 27. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
tural demiş ki;
HAZAN sana halal olsun.bilmiyorum kizsin yoksa oglan?amma teskeurler

0   0

hazan demiş ki;
Evet ben ve benim gibi düşünenlerin namus anlayışı kardeşin hatta arkadaşın sevgilisi sözlüsü nişanlısı ves bizlerin kardeşidir bu kadar basittir bir kız veya erkek ne kadar aşık olursa olsun birine o kişiyi arkadaşıyla veya kardeşiyle akrabasıyla gördüğü an bitmiştir duygular orada namus kavramı araya girer onur girer gurur girer biter yani be ne saçmalık efendim neymiş bir zamanlar abisinin nişanlısı olması normalmiş sorarlar size nerede türklüğün nerede ahlak anlayışın heyret bişi ya ayrıca bir yorumda bihteri misal vermişler tek bölümünü bile izlemedim benim anlayşım budur zaten ahlaki kavramlar esnek hale geldiği için o kadar olaylar yaşanıyor türkiyede bu yalnızca bir dizi olsa bile topluma örnek olmak zorunda ayrıca zeynep süper bir yetenek ve güzel zaten onun için kıskanılıyor.

0   0

haydaa demiş ki;
Ayy su Zeynep diziden ciksin diye beklerken, Kuzey ona daha mi yaklasacak, midem bulanicak yine ve kuzeyle zeynep sahnesi geldiginde atlaticam mecbur, ne alaka zeynep ve kuzey ya.. kiz suluk gibi yapisti, istemiyor kuzey iste.. kil kuyruk gibi pesinde kuzeyin.. gururlu falan deniyordu.. gururun g si yok. yaptiklarindan utaninca sertlige vurdu isi ama kuzey simaydan ayrilinca yine eski sulu hali.. Cemrede ve Kuzey herzaman.. Ayrica kuzey cemre diyenleri anlamayan arkadas anlamana gerek yok.. O kadar ensest iliskiler yasaniyorken bu eski nisanli muhabbeti hic hele birde aralarinda kari koca olmamis biri durum varken.. Kimin eli kimin cebinde, baldizla, kayinla, en iyi arkadasla, kendi kardesleriyle birlikte olanlar varken birde bunu ask adina degil ucuz basit duygulari adina yapanlar varken. kuzey yillardir asik oldugu ve cemreninde ona asik oldugu bir durumda kimse eski nisanli muhabbeti yapmasin.. Namus muhabbeti.. namus boyle boyle olmaz, kardesin kardesi satmamamsi namustur.

0   0

ufuk demiş ki;
aytencim o bayan halinden pek memnun merak etme nişantaşındaki eve yerleşirken ferhatın yolladığı kredi kartını kullanırken ferhat boşanmaya gitme dediğinde pekte kullanılıyomuş gibi değil dediğin doğru bayanlara bu yapılmaz ama bahsi geçen simaysa 10 adamı cebinden çıkartır diceksin boşversene o da yaptıklarının bedelini ferhatla ödesin...

0   0

tayfun demiş ki;
sagolasin hazan, iste yorum buna denir.antalyada güneyle cemre ayni odada yatmisti güney bornozluyken kuzey görmüstü degilmi.hatta bir gece evvel kuzeye saldirip zooorla öpmüstü ve ayni gene güneyle öpüsmüstü. kuzeyede hak vermek lazim dayak yemekten kafasi isleyemiyor unutkan oldu cocuk napsin.dikkat edin ayni güneyi oksadigi gibi kuzeyide oksuyor ayni sahne...

0   0

tural demiş ki;
hazan helal olsun sana ben sana katiliyorum kuzeye yakishmaz rolunu bir anda yere vurur

0   0

hazan demiş ki;
dizi özetini okudum çok iyi geldi aynen kuzeyden beklendiği gibi cemre ona yaklaştıkça o zeynepe yaklaşıyormuş bu çok güzel en yakışan çiftlerde zaten kuzey zeynep 4.sıradaydı kuzeyle cemreye 7 kişi oy vermişti yalnızca zeynep kuzey 387 farkı görsünler gerisi hikaye.:)))

0   0

hazan demiş ki;
kuzey cemreye bakacak kadar şerefsiz deyildir o abisinin evlenmek üzere olduğu kızdı ve tatilde bile bornozla gördü güneyin yanında oynadığı karakter taşımaz öyle bir ahlaksızlığı.

0   0

Kadri demiş ki;
Tural a cevap, Guney le nisanliydilar ama artik degil o yuzden birlikte olabilirler

0   0

Kadri demiş ki;
Silah sesleri geldi ama kuzey vurulamaz cunku bas rolde...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler