logo

Lale Devri 67. Bölüm Fragmanı izle

Özet: "Lale Devri" dizisinin 67. bölüm fragmanı ddizi farkı ve kalitesiyle izlemeniz için hazır. Tüm dizi ve fragmanlar için ilk önce ddiziyi takip edin.
7244448m demiş ki;
harilka dizi..

0   0

Gülden demiş ki;
Toprak ve Çınar barışsın ONLARIN BİRLİKTE OLMASI ÇOK GÜZEL. İkisi birbirine çok yakışıyor.

0   0

neþe demiş ki;
sezzy arkadaşım lale devrinin resmi fac sayfasında var süper kulüp röpörtajı

0   0

Gülden demiş ki;
benimde istediğim tek şey Toprak ile Çınarın barışması

0   0

ceyda demiş ki;
cinar gibi bir erkek yesimi sevse ne,semese ne salak bir erkek tiplemesi resmen.yesimde bunu bi annasa, ama nerde.yesimin abtal ve kotu olmasi gerekiyor, yoksa dizi de dizi olurmu ,toprak dizide yoksa bukadar sevilirmi tabi.gercekten yesim karekterini bukadar kotuluk yaptirarak diziyi biryerlere getirmey calismalarina helal olsun.pes pes dorusu ya .artik bu diziyi izlemiyecem bu ne ya.

0   0

nazli demiş ki;
ya bune yaa neler oluyo bukadarda salak olma be chinarr yeter yaaa bakmiygam artik bu serialahmmm

0   0

Nurþah demiş ki;
benim istediğim tek şey Toprak ile Çınarın barışması. Onların küs olmaları beni çok ama çok üzüyor. Gelelim diziyi. Fragman hoş, güzel ben sadece Yeşimin oyunların ortaya çıkması istiyorum. Özette olduğu gibi fragmanda çok güzel.

0   0

Gülden demiş ki;
Cinar Toprak’tan vaz gecmesin O yellozYeşim beni hiç ilgilendirmiyor. Çünkü her yerde iyiler ve kötüler olacaktır. Önemli olan bizim ya da dizideki karakterlerin yanlışlar karşısında nasıl tavır sergilediğidir. Örneğin Çınar’ın Toprak’ı Sıtkı ile bırakması yanlıştı ve zayıf karakterli birinin göstereceği bir tavır idi. Birazcık akıllı olan birisi bu entrikayı hemen anlardı.Ama şunu unutmamak lazım Çınar insanın en güvendiği insan olan anneden bunu duyduğu için çok kolay inandı gibi Cinar – Toprak sahneleri çok seyredildiği için onları tekrar aşık edecekler. Ben sırf bu yüzden bakıyorum. En azından şu an buna inanıyorum ve bunun için izliyorum

0   0

sezzy demiş ki;
Nese kardesim; bu programi youtubeda bulabilirmiyim acaba? anlasilan cok tepki verdigimiz icin Cinar da Yesim.i ovmeyi birakti(daha onceki programda yesim icin seven ne yapmaz demisti)Bu programi nasil izleyebilirim???

0   0

neþe demiş ki;
arkadaşlar akşam süper kulüpte 3lü röpörtajları vardı tolgahan sayışman çınar toprak aşkıyla ilgili soruya onlar birbirlerini seviyolar araya girenler çıkanlar olaçaktır ama onlar bu deyişmez dedi yeşimle ilgili bir soruyada yeşim entrikalarına devam edeçekti tabiyki çünkü onda büyük bir saplantı var dedi yani yeşim çınar diye düşünenler mutlaka seyredin birinçi ağızdan duymak iyi gelebilir

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler