logo

Al Yazmalım 31. Bölüm izle

Özet: Asiye’nin hastalığı bütün sevdiklerini perişan etmiştir. Kesinlikle stresten uzak bir yaşam sürdürmesi gereken Asiye için İlyas sakin ve güzel bir hayat planlarken, Filiz kendisini işten attıranın Helin olduğunu keşfeder ve hafıza kaybı numarası yaptığını kanıtlar. İlyas’ın sinirden gözü dönecek ve Helin’e hesap sormaya gidecektir.
zeynep demiş ki;
ayca hakkinda senaristler nasil bir yol, mantik seyrediyorlar anlayabilmis deyilim... kadinin bunca edepsizligi ev sahibi olana kadarmiymis, simdi kadin normalemi dönüyor, yoksa megersem iyi kadinmisda biz seyircilermi yanlis algilamisiz... hayretler icersine düsüyorum... helin bu seferde hafiza kaybi yasiyor ayagina yatirilirsa yuh senaryoya... görecegiz bakalim...

0   0

neyda demiş ki;
Simdi gercekten Ilyasin basi belaya girdi..ve bence Helin aslinda bu dusmeden sonra simdi hafiza kaybina ugramistir..Ilyas tutuklandigina gore umarim Asiye Cemsitin yanina gidip sakin bir hayat surer, onu mutlu edecek ve seven kisi bir tek Cemsittir. Ben nedense Ilyasi bir turlu sevemedim, cok degisken ve yorucu bir tip.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler