logo

Kuzey Güney 34. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Kuzey Güney 34. Bölüm Fragmanı İzlemeniz İçin Hazır.
ella demiş ki;
Selinnn sana mi sorucaz kimi ovucegimizi, kimi seversek severiz sen kendi yorumuna bak baskalarina karismaa.. biraz yol yolrdam bilin yorum yaparken..

0   0

selin demiş ki;
şu cemreyi övmeyin ya konuşmak bile konuşamıyo ve kesinlikle kuzeye yakışmıyo

0   0

Feride demiş ki;
Ufuk kardes yorumuna yüzde yüz katiliyorum. Tüm özetlerdede ayni sekilde yazmislar.Ayrica hatali nisanlilik konusunda tesbitinizde cok güzel:)) Sizinle hemfikirim.Parmaklariniza saglik:)

0   0

gunay demiş ki;
ben kuzeyle barisa hayranim

0   0

kader demiş ki;
bence cemre kuzeyi unutabilmek icin barisa yaklasiyor

0   0

ufuk demiş ki;
kıvanç arkadaş,söylemeden geçemicem zeynebin yerine kendimizi koymayalım bence,çünkü kuzey zeynebi sevmiyo zeynep sadece kendini buna inandırmaya çalışıyo cemrenin yeri kuzeyde bambaşka zeynep istediği kadar engel olsun kuzey etrafında cemreyi görmeden yapamıyo zaten .

0   0

ufuk demiş ki;
bence barış sırf güneyi sinir etmek için cemreye yanaşıyo,umarım cemre durumu fark eder bizi üzecek bişey yapmaz.can barışı uyardı ama barış aldırmıyo cana.bazı arkadaşlar yazıyo ya,yok cemre kuzeyin abisinin eski nişanlısı bilmem ne diye bi kere cemre güneyle birlikte olmadı ki üstelik güney cereyi bıraktı banunun parası gücü için ve cemre güney onu bıraktı diye değil güneyin gerçek yüzünü gördüğü zaman kuzeye aşık oldu.ayrıca cemre güneyle hatalı bi nişanlılık yaptı diye ömür boyu kuzeyi sevmekten alıkoymakmı zorunda kendini,unutmayın aşkta mantık yoktur zaten.

0   0

Kivanc demiş ki;
Esas kizimiz cemre o tamam ama bir şeyi hatırlatmak istedim.cemre güneyden Banu kazığını yiyene kadar kuzey için yanıp tutusmuyordu.NE zaman ki Banu ile şüphesi gerçek oldu kuzey kuzey demeye başladı.zeynep in yerine kendinizi koyün bakalım,hoşlandığı bir erkek var ve dibinden ayrılmayan Abisinin eski nişanlısı.tavir alması cok normal, ayrıca Cemre ye aciyabilirsiniz,begenebilirsiniz ama bu illede Zeynep mı cemre mı daha iyi secimini yapmanız gerektirmez.BEnce her ikiside kendi durumunu cok iyi yansıtıyor.admin kalite ve yorum şansı için cok sagol.

0   0

yeni nesil demiş ki;
ya bende Zeynep i hic begenmiyorum,Kuzey ede yakismiyor tavirlariyla itici kaliyor,ama Cemre süper,cok iyi bir oyuncu olacak belli önü acik,her seferinde kalbim dayanmaz bakamicam diyorum ama izliyorum Tesekkürler ddizi

0   0

neyda demiş ki;
Cemremizin guzel yuzu hep gulsun, mutlu olsun artik. Kuzey de aklini basina toplasin, Cemreyi cok incitti ama kiskancliktan cildiracagi gunler yakindir. Zeynepte gidici zaten, onun yuzunu bir daha gormek istemiyoruz. Cemre-Kuzey sonsuza kadar.,eskimez, eksilmez.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler