logo

Kuzey Güney 44. Bölüm Fragmanı izle

Özet: Kuzey Güney 44. Bölüm Fragmanı İzlemeniz için Hazır
ilksen demiş ki;
dediklerinize hak veriyorum ama,kuzey kizi opmuyor kiz kuzeyi optu.zaten bu ferhat olayida sikmaya basladi uzattikca uzatiyorlar.
08.10.2012 13:06:25
0   0

MSFIGO demiş ki;
handan hanimin oyunculuguna bayiliyorum :) o sanatciyi iki dizide görmüstüm ama potansiyeli cikmamisti ortaya ama bu dizide süper :D terminatör gibi simaya bakiyor :) bu bölümde bayagi süslenip püslenecek :) aslinda bencede cemrenin canini biri yakarsa kuzey yakar. zeynepinkisi birazda hirs bence. biliyordu önceden kimin kimi sevdigini. öyle yetenekli bir kizin böyle sacma intikam olaylarina karismasi yanlis. sirf intikam icin is degistirmek ne kadar akilli bilmis degilim. sonucta o isyerinde rahat olmak lagzim, severek yapmak lagzim. modayla kumasla ugrasirsam ve yetenegim varsa, gidip belkide fayans deseniyle ugrasmak istemem. sirf kuzey ve cemreden intikam almak icin sevdigim isi birakmam. ve nereye kadar intikam? birak o insanlari, uzak dur. onlar zaten kader kurbanlari. ne cemre nede kuzey böyle zor ve imkansiz aski yasiyorlar diye rahat yada mutlular. hem kendime o kadar güvenen bir insansam kalkip böyle intikam olaylariyla karsimdaki düsman gördügüm ve nefret ettigim insanlari iyice yükseltmem ve gözden düsmem. bak ne güzel ve yakisikli oglani takmis koluna :) ona yönelsin daha iyi. citir gibi oglan :))) ne kuzey kuzey
03.10.2012 18:26:00
0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum; ozet icin tesekkurler, bende dusuncene katiliyorum, yeni baslayan Alev Alev dizisinde de kiz oglani deli gibi severken(oglan da onun icin deliriyor ya) yine de zengin kiza karsi koyamiyor ve onunla da beraber olmaya basliyor. KG.de de cogu karakterler tirnaklarini cikarmis vaziyette can yakmak icin bahane ariyorlar, Guney evlendigi halde hala ilgi alani Cemre.nin etrafinda kurulu, Kuzey dersen, senin d ededigin gibi Cemreye gonulden bagli ama tanistigi her kadinla birlikte oluyor. Cemre.nin canini Zeynep acitamaz, acitsa acitsa Kuzey.in davranislari acitir. Bu bolum Handan hanim bizi cok guldurecek gibime geliyor:))(manikur sahnesi ile)
03.10.2012 00:17:46
0   0

danko demiş ki;
Ferhatin kizida tam Turkish Delight
02.10.2012 21:00:06
0   0

Ani demiş ki;
Ayyy nasil hosuma gidiyor Cemre aglarkennn
02.10.2012 18:19:36
0   0

MSFIGO demiş ki;
roza, ne demisler, iki kisi kavga ederse, ücüncüsü gülermis ;) cemre ve zeynep birbirlerini yesinler :) yeni kizda bir cekicilik var. nasil burak catalcali yeni bir hava getirdiyse diziye, bu yeni kizda getirecek bence. kuzey atesle oynuyor. ikisini yanyana görüdügüm an bir elektrik hissettim :) kuzeyde bir degismis, nihayet adama dönmüs. yalniz gögüs dekoltesi hosuma gitmedi ;) öyle erkeklerlerin yakalarini acip gögüs killarini göstermek hic hos degil. bari agda yapsaydin, be kuzey :) özete göre güney hirsini almak icin kuzeyle tam baglari bozulacak. öte yandan zeynep cemrenin canini yakmaya calisacakmis. yeni kizi kuzeyle gördü ve bunu cemreye anlatacak ama aslinda kendi canida yandi onlari beraber görürken. artik güneyinde zeynepinde hayatlarina yeni yön cizmeleri lagzim. uzak durmalilar. burak catalcali artik kendini gösteriyor. ama gözüme carpan birsey var. bunu cogu dizide görüyorum. erkek ne kadar sevse bile baska bir bayana yöneliyor. yani cinsel acidan. kuzey cemreyi sevdigi halde hem simayla hem zeyneple bir iliski yasadi. simdide ferhatin kizi cikti ortaya. güneyde banuyla. ama cemre melül melül bakip kuzeyi yillarca beklemeye razi. cogu dizide kadin sadakatli oluyor, erkek cogu zaman degil.
01.10.2012 22:39:05
0   0

MSFIGO demiş ki;
Kuzey Denizin peşine düşüyor Kuzey, Ferhat’ın kızı Deniz’in peşine düşer. Ferhat için geri dönüş anı ise o an başlar. Ferhat’ın kızının İstanbul’a gelmesi, Kuzey’i harekete geçirir. Komiser Şeref’le yaptığı anlaşmaya rağmen Kuzey, Deniz’in peşine düşer. Sinanerler’le Burak Çatalcalı arasındaki soğuk savaş, Burak’ın beklenmedik hamlesiyle yeni bir boyut kazanır. Öte yandan, Handan’ın Sinaner köşkündeki misafirliği, Sami’nin tüm bağları koparmasıyla zorunlu olarak uzar. Kuzey’le Cemre arasında bağın hiçbir engel tanımayacağını fark eden Güney, Kuzey’den hırsını imkanlarını kullanarak alır. İki kardeş arasındaki zayıf bağ, Güney’in son hamlesiyle tamamen kopar. İntikam planını uygulamaya koyan Kuzey ise, karşısında bir kez daha Şeref’i bulur. Gülten’in Cemre konusunda verdiği destek, Barış için önemli bir başlangıç noktası olur. Barış, Cemre’nin karşısına kendinden daha emin bir şekilde çıkmaya başlar. Ancak Cemre’nin bütün ilgisi Kuzey’in üstündedir. Banu’nun doğum günü partisinde Kuzey’le karşılaşan Zeynep, bu karşılaşma sayesinde Cemre’nin canını acıtmak için önemli bir fırsat yakalar. Ferhat, kızının İstanbul’da olduğunu öğrenir. Kuzey, sonunda Ferhat’ı en zayıf noktasından yakalamayı başarmıştır. Ferhat için geri dönüş o an başlar.
01.10.2012 22:22:57
0   0

roza demiş ki;
Bak kuzey gözümden düsmeye basladin. Ne bu böyle her bayana mavi boncuk dagitiyorsun? Simdide düsmaninin kizini öptün. Biz burda yorumcular birbirimize giriyoruz, sac bas yoluyoruz cemremi zeynepmi:))))) Birde ferhatin kizi cikti. Olmadi ama
01.10.2012 21:31:20
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler