logo

Adını Kalbime Yazdım 9. Bölüm izle

Özet: Pehlivan konağındaki şok karşılaşma, Ömer ve Leyla arasında onarılması imkansız yaralar açacaktır. Leyla, Ömer'in Dicle ile evli olduğunu öğrenmiş, Ömer de Leyla'yı Halil ile birlikte görünce deliye dönmüştür. Ömer'in başka bir kadını sevdiğinden şüphelenen Dicle de iz sürmeye başlar. Kadir ise Ceylan'ın yalan söylediğini öğrendiği için çok öfkelidir. Bir yandan Ceylan'ı, bir yandan da kendisini mayına sürenlerin peşine düşmüştür. Ceylan, Hasan'ın adamlarının elinden kurtulamaz. Adana'da korku dolu saatler yaşamaktadır. Leyla'nın Ömer ve Halil'i karşı karşıya getirmesinden korkan Kureyşa, soluğu sağlık ocağında alır. Şehri terk etmesi için Leyla'yı tehdit eder. Kadir'i kaçıranları yakalamak için baskına giden Ömer ve Kadir, ölümle burun buruna gelir.
Assoslu demiş ki;
Omer-Serkan YAvas'in onceki dizisi Unutulmaz'in 'aga dizisi' uyarlamasi....simdi herhalde Leyla bebek bekledigini farkedecek, isler daha da karisacak.Bu bolumun yildizlari Halil, Kureysa ana ve Leyla ve Dicle...
24.12.2013 - 09:11
0   0

Sevinc demiş ki;
Zilan yilani beni sinir etti
22.12.2013 - 19:55
0   0

Mahire demiş ki;
Dicle seni sevmeyen, seni istemeyen ,sana taraf bakmayan,hetta sanabele tokunamayan biri ile nasilda birlikde olmak istiyorsun? anlamiyorum.salak Omer onsuzda seni bosucak Insallah sonda Leyla ile evlener.
22.12.2013 - 17:09
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler