logo

Lale Devri 134. Bölüm izle

Özet: Toprak’ın bebeği kurtulmuştur... Çınar’ın tek derdi Zümrüt’ün ömür boyu hapse mahkum edilmesidir... Davanın en kıymetli tanığı Şermin için tek çare yurt dışına kaçmaktır... Onu ya Zümrüt bulacaktır ya da Çınar ondan önce Şermin’i kurtarıp, mahkemeye çıkaracaktır... Zümrüt’ün bitmek bilmeyen tehditlerine rağmen Toprak, her şeyin iyi olacağına inanır... Lale’nin doğum gününü kutlamaya hazırlanmaktadır... Çınar ise Zümrüt’ün kozlarını bir bir yok etmeye başlamıştır... Zümrüt büyük bir hüsranla karşı karşıyadır... Duruşma günü gelir çatar... Zümrüt artık sona gelmiştir... Ne var ki onun parmaklıklar arkasında olması, Toprak’a zarar vermesine engel değildir...
djafar demiş ki;
reyhandan ve necib beyin qayri mahsur olundan bir haber varmi ?nermin ablalarida merak etdim dorusu,insallah finalde onlarla baqli bir sahne olur.en azindan bekliyoruz.
07.02.2014 - 12:04
0   0

eti demiş ki;
zumrute bir seyler olursa avsar filimin hec bir yapimini hayatda izlemem.kadinin kizlarini,kocasini oldurduler,mutlu sonu tek o hak ediyor.zenginler istedigini yapsin sonda mutlulugu onlar hak etsin yok oyle sey.zumrute bir sey olursa onda necipde cinarda cezalarini cekmeleliler.
06.02.2014 - 12:57
0   0

fatma demiş ki;
Yeni bölüm neden yayınlanmadı?Lütfen ilgilenir misiniz?
02.02.2014 - 13:03
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler