logo

Ağlatan Dans 3. Bölüm izle

Özet: İki yeni aşık aynı gün ve aynı yerde komplo kurulup öldürülen babalarının cenazesinde buluşur. İlk başta birbirinin babalarını öldürdüğünü düşünen yeni aşıklar, bunun bir komplo olduğunu anlar ve sırt sırta verip olayları araştırmaya başlarlar.
NE..... demiş ki;
Sezzycim insallah gelirler Selin,Glodia Ece,Fey,Fenerli,Marie,ABC,aklimda olan bunlar dahasida var ama unuttum bir yil oldu nerdeyse ben bu diziyi sevdim gercekten,diger diziler sezon finali yaptilar gerci bugünün saraylisindan baska dizi izlemiyorum bu dizide hosuma gitti ve bakmaya karar verdim afk daki gibi hararetli yorum yapacagimizi sanmiyorum ama yinede dizi kendini sevdirir kivancin sesinede gelince bence herkes kendi sesini kullanmali dizilerde ben begendim kulagida tirmalamiyor sakin ses tona sahip saygilar...
27.06.2014 - 17:13
0   0

sezzy demiş ki;
NE.cim. Nihayet AFKden sonra yine bulustuk. Yavas yavas toplaniriz artik. MSFIGO da burda. Geriye kaldi digerleri.. Selin de yazar saniyorum:)) O kadar uzun zaman oldu ki aklima tek tuk nikler geliyor. Fey de yazar belki. Arasira onun da yorumlarini gormustum. Belki buraya da gelir. Butun arkadaslar, hadi cikin cikin gelin ltf:))) Hepinizin de o guzel yorumlarinizi hatta tatli tatli atismalarimizi bile ozledim. Hepinize sevgilerrrr.
26.06.2014 - 23:03
0   0

Ne.....aksoy demiş ki;
slm kizlar sezzycim,MSFIGO sizleri burda görmek cok güzel özlemisim sizleri sezzyle facede görüsüryoruz ama seninle AFK dan sonra görüsemedik MSFIGO nasilsin canim umarim iyisindir,bu diziyi sevdim iki mavis sezzyciminde söyledigi gibi cok yakimsilar zaten kivanc kasabali favorimdir her dizisini begenerek izlamisimdir
25.06.2014 - 21:26
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili MSFIGO. Seni yeniden gormek cok guzel. Yorumlarini ozlemistim.Iki cift mavi goz cakisiyor:))) Guzel cift olmuslar. Bu ara dizilerdeki anne karakterleri cok guclu ve acimasiz yapiyorlar. Bu hayat benim dizisinde de oyle. Cocuklarinin hayatlarini hep yonetmek, kontrol altinda tutmak istiyorlar. Dika hanimdaki Melike gibi.Ogullarina, kizlarina kimseyi layik gormuyor, yakistirmiyorlar. Irkcilik, ayirimcilik konulari da bol bol islenmeye basladi. Bu aga filmlerinden sIkIlmaya basladim. Bu da o yone gitmeye baslarsa bunu da izlemeyi birakacagim. Zaten bugunlerde bu ayirimcilik en yuksek safhaya geldi. Bir de duzilerde ayni seyler olursa daha cok stres yapmak istemiyorum. Sevgiler.
24.06.2014 - 03:11
0   0

MSFIGO demiş ki;
Selam Sezzycim, muhtemelen bu sefer Kivancin kendi sesi, cünkü Yaprak Dökümünde seslendirmeydi. Karisi Sedef Avcininda öyleydi, sonraki dizilerde kendi sesini kullandi. Bence daha iyi olmus. Bende biraz Dila hanima benzettim. Begüm Hazal Kayaya acayip benziyor ama ondada soguk bir tipi var. Anne rolündeki kadinlari sevemedim gitti. Irkcilik yapiyorlar ayrica cocuklarinin hayatlarina cok fazla karisiyorlar.
22.06.2014 - 22:23
0   0

sezzy demiş ki;
Guzel diziye benziyor. Oyuncu yonunden de zengin. Basroldeki oyunculari da begeniyorum. Sadece oglanin sesi bana tuhaf geliyor. Ses tonuna alisamadim. Yaprak bolumundeki ses tonu degil. Ikisi de babalarinin katilini biliyorlar. Bakalim konuyu nasil genisletecekler. Dila hanimdaki gibi yine agalarin guc savasi, atlar, arabalar. Insallah ileride kan davasina donusmez. Oyle dizilerden bikkinlik geldi artik. Herkese keyifli izlemeler.
22.06.2014 - 04:08
0   0

ceylin demiş ki;
ayyyy coooooook güzel bir diz almanyadan izliyorumi insallah bitmez favorim oldu.
20.06.2014 - 17:36
0   0

Mine demiş ki;
Ayyy cok guzel mis bu dizi
20.06.2014 - 02:36
0   0

niqus demiş ki;
cok guzel dizi ben ta rusiyadan izliyorum her hafta yeni bolumunu sabirsizlikla bekliyorum lutfen sonuna kadar verin kesmeyin simdiden tesekkurler
19.06.2014 - 15:28
0   0

fidan demiş ki;
cooook guzel bi dizi :)
19.06.2014 - 10:15
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler