logo

Aramızda Kalsın 49. Bölüm izle

Özet: Evini geri alabilmek için 24 saat isteyen Bahattin geri sayıma başlamıştır. Celepoğlu ailesi gerekli parayı bulabilmek için kolları sıvar. Mahir bir arkadaşını ikna edip Arife'yle bir İtalyan turist kafilesini gezdirmeye kalkar. Hüsne evdeki ana yadigarı birkaç parça eşyayı satmak için girişimde bulunur. Yadigar ve Civan eski dükkanı kiralamak için yatırımcıların peşine düşer. Evi kaybetmemek için yarışmayı kazanmak gerekiyor!
NERI demiş ki;
Hüsne,yi dogumdan sonra bayagi süzülmüs gördüm.üzerindeki elbisenin vücuduna bol geldigini fark ettim. onun adina sevindim. Bu kadar her ise atlayip yüzüne gözüne bulastiran,Mahir ve Hüsne ,simdiye kadar aptalligin ,zevzekligin zirvesini buldular sonunda.ama yine de insan bunlara kizamiyor nedense,cünkü özünde iyi niyet yattigi icin galiba.Neyse finale bir adim kaldi.
27.12.2014 - 08:53
0   1

Hezal demiş ki;
husne ve Tolik kafa hangi isi sonuna kadar basarabilmislerki bugune kadar..anlamadigim bir para verecekler cemi cumle birlikte gidiyorlar .Bahattin sen ve Civan gidin verin gelin bu kadar millet bir arada gitmenin ne geregi var..oyle tahmin ediyorumki Mahir parayi caldirdi.. ve Mahire piyango cikacak.Mahir o evi alip onlara verecek..hani derler ya yedigi canaga S.... Nida tam oyle biri sevimsiz hala niye tutuyorlar evde onu anlamis degilim.. BERRANCim...bilmiyorum izliyormusun bu diziyi veya bu sayfaya ugruyormusun ;) ben yaslaniyorum galiba, vurmali kirmali bol enrikali dizileri kaldiramiyorum acikcasi.. izledik dizilerim belli Yalan dunyayi ve Diger yarimi izliyordum ikiside sonlandi.. :(simdi geriye Ulan Istanbul.Hayat Yolunda,Kertenkele,Seksenler,Aramizda Kalsin.Kocamin Ailesi benim izledigim diziler bunlar ;)) burdaysan sevgilerimi ve selamlarimi gonderiyorum cok mutlu guzel bir yil diliyorum optum canim..
27.12.2014 - 00:13
1   0

aylin demiş ki;
cok saca sapan sinir bozucu bir bolumdu
26.12.2014 - 01:41
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler