logo

Gecenin Kraliçesi Dizisi Tanıtım Fragmanı izle

Özet: Star tv ekranlarında Ocak ayında yayınlanacak olan, başrollerini Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın paylaşacağı Gecenin Kraliçesi Dizisi Tanıtım Fragmanı 720p hd olarak ddizi kalitesiyle izlemeniz için burada.Gecenin Kraliçesi son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 25/01/2016
mehtap demiş ki;
Tam bir facia Meryem oynayamiyor duyguyu veremiyor murat Yıldırıma rağmen izlenecek konu değil aşkı yasatamiuolar herkes birleşiyor neden aşıklar birleşiyor acaba dizilerde o yüzden dizi aşk yeniden de kara sevdadan izleniyor Türk aşkı gerçek aşk başkasına giden kadınla gerçek aşk olmaz intikamı Türk kadını böyle almaz fiyasko rahatça kanal degistiriyoruz yazık olmus murat Yıldırıma hiç yakismamis üzerli karısı daha yakismis tam bir oyunculuk var karisinda
20.01.2016 - 17:23
0   0

Berran demiş ki;
2,tanitimdan sonra izlememeye karar verdim. Birsürü yeni DIZI baslayacak."KÖRDÜGÜM VE SÜRGÜN KAFKASYadan"
16.12.2015 - 00:36
0   0

Canan demiş ki;
Bas rol oyuncu Murat Yildirim, cok basarili vew denyimli bir oyuncu onu begenerek izledim hep. Mesela Firtina dizisi cok güzel ve komik bir diziydi, sonra Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde de cok basariliydi...hatta Tuba Büyüküstün o olmasaydi pek basarili olamazdi...Daha sonraki dizilerini pek takip edemedim ama baya basariliydi her oynadigi dizi....umarim bu dizinin konusu güzeldir de tutar... Ben bir kac diziyi biraktigim icin, bu dizinin ilk bölümlerine bakmayi düsünüyorum. Meryem Uzerli yi pek tanimiyorum, ama umarim iyi uyum saglarlar. Bence onlara bir sans tanimak lazim.
14.12.2015 - 22:29
0   0

Berran demiş ki;
Meryem Uzerli yanlis secim.Meral Arkadasa katiliyorum.AYrica CEM YILMAZ onunla ilgili elestirilerinede hak veriyorum.Selma ERGENC te ayni sekilde Alman Anneye sahip ama aksansiz perfekt konusuyor.Yüzlerce Disarda dogup büyümüs veya sonradan gitmis Dizilerde oynayan Türk kökenli oyuncu var,Hepsinin Türkcesi super.Ben bu Oyuncuya reklamlarda bile katlanamiyorum,,MY de hikaye ye uygundu CARIYEolarak getrilmesi ve haliyle aksanli konusmasi.Ama artik cekilmiyor. Son olarak bir örnek daha :YASEMIN ALLEN!!!!!Annesi Türkle evlenmis INGILIZ kökenli Türk vatandasligini secmis,daha sonra Avutralyaliyla evleniyor ve YASEMIN doguyor.Daha sonra Türkiyede yasayan ve oyuncu olana Annesi suna yildizoglu'nun yanina geliyor. O gün bugündür Dizilerde perfekt Türkcesiyle oynuyor.hem Oyunculuk Okulu bitirmis ve hemde cooook güzel!!!
13.12.2015 - 13:09
0   0

Meral demiş ki;
Jon Murat Yildirim,bir kac kaliteli diziye imzasini atmis ve unlu sanatcilarla basrolu paylasmistir,Meryem Uzerli ile bu dizide oynamsina uzuldum,Meryem Uzerli yabanci sanatci diye ilgi cekti o kadarda aman aman guzel bir bayan degil, gozlunun biri halepe biri sama bakiyo:)) agzi cok yirtik,yine Tugba Buyuk ustun yada Cansu dere,Beren Saat,Berguzar Korel gibi sanatcilarla oynmasini isterdim..sirf bu meryem yuzunden izlemeyebilirim
08.12.2015 - 23:01
0   0

kıvılcım demiş ki;
meryem uzerli'yi beğeniyorum o yüzden dizinin başarılı olmasını dilerim.çekilen dizilere yetecek kadar jön maalesef yok,bizlerde ikinci sınıf hatta üçüncü sınıf oyunculara tahammül edebildiğimiz kadar edeceğiz yada dizi izlemeyeceğiz.
07.12.2015 - 17:59
0   0

Alis demiş ki;
insallah tutar güzel bir diziye benziyor
30.11.2015 - 16:38
0   0

Ali demiş ki;
Basroldeki erkek oyuncu cok cins bir tip. Bu dizinin tutacagini pek sanmiyorum.
23.11.2015 - 01:52
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler