logo

Gecenin Kraliçesi Dizisi 2. Tanıtım Fragmanı izle

Özet: Star tv ekranlarında Ocak ayında yayınlanacak olan, başrollerini Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın paylaşacağı Gecenin Kraliçesi Dizisi 2. Tanıtım Fragmanı 720p hd olarak ddizi kalitesiyle izlemeniz için burada.Gecenin Kraliçesi son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 25/01/2016
Ayisigi demiş ki;
Büyük bir merakla bekliyorum. Murat Yildirimi özlemistim,suskunlar dizisinden sonra 4 yil ekrana ara vermisti. Gerci sinama filmi kirimli ve kocan kadar konus izlemistim ama dizi gibi olmuyor. Meryem Uzerliyi medyadan bilirim,kirik türkcesi ile sempatik bir kadin. Ugur Polat en son cok sevdigim dizi kayip sehirde izlemistim. Ses tonu mükemmel,izlemesi insana zevk veren biri. Iyi ki M Aslantug yerine o geldi. Fragmanlarini begenmedim ama tabii ki bakicagim-:)
09.01.2016 - 17:03
0   0

Berran demiş ki;
Dizinin konusu Baba ogul ayni kizi seveceklermis!!Ugur Polat yerine Mehmet Aslantug düsünülmüsmüs sonradan degistirilmis!!!Cok yazik ;-( Mehmet Aslantug'u cok begenirim:-)Yinede Murat Yildirim ve icin izleyecegim...Yollari acik olsun:-)
09.01.2016 - 15:49
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler