logo

Acı Aşk 6.Bölüm izle

Özet: Ferman'ın geçirdiği hastalığın çaresiz olduğunu öğrenen Ali ile Melek vakit kaybetmeden hastaneye giderler ve orada sürpriz yüzleşme yaşanır. Aşık olduğu kadını, orada Ali ile el el gören Bulut ne yapacağını bilemez bir haldedir. Babasının başına gelenlerle ilgili hep yalan bilgilerin arkasında kalmış ve bu zamana kadar kullanılmıştır. Şimdi vakit Ferman ile karşılaşma vaktidir. Ali'nin Köklükaya ailesinin bir ferdi olduğunun farkında olmadan onunla hayatını birleştiren Melek, kötü bir durumdan kaçarken daha da beter bir duruma yakalanmıştır. Taşıdığı çocuğu düşünerek ordan kaçıp uzaklaşmalı mıdır ? Yoksa bu kötü günlerde Ali'nin yanında durup tüm kötülüklere karşı göğüs mü gerecektir ?Acı Aşk son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 26/01/2016
Berran demiş ki;
Bu kadar kötü insanla ALI ile MELEK nasil savasacak??? ARIZA SUDE ve Annesi terörüne devam edecek.Böylelerinin klinige kapatilmasi gerekir...Ayrica hepsinin mazisi karanlik ve kirl isler yapmislar Öyledir zaten "karsisindakini suclayip , kendi hatalarini gözardi eden insanlar dünyanin en ahmaklaridir demis bir BILGE!!!! ..tüm dizilerde oldugu gibi; ZENGIN VE GÜCLÜLER, yine pacayi kurtarir digerleri cezalandirilir."BAKLAVA CALAN COCUKLAR 13 YILA MAHKUM EDILDI VE HALA HAPISTELER; ;.() Bu tür haksizliklar KORKU filminden daha cok geriyor insani.Sinirler YAY gibi oluyor.Bilmiyorum daha ne kadar dayanabilirim??Zira keyf icin izlenir bir FILM veya DIZI .....bu saray Entrikalarindan biktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.....;-()
26.01.2016 - 16:08
0   0

Selcan demiş ki;
Allahım çok seviyorum ben bu dıziyi bitmesin Ali ve Melek çok yakışıyor ♡♡♡♡
26.01.2016 - 02:30
0   0

CZTJNS demiş ki;
İyi oyuncular ilk bölümlerde senaryo gereği öldüğü zaman onların bıraktığı boşluk hissediliyor,o yüzden kısa rollere daha az tanınan oyuncuların seçilmesini düşünüyorum.Hüseyin Avni Danyal'ın ölmeme ihtimaline sevindim.
26.01.2016 - 01:02
0   0

kıvılcım demiş ki;
Oyuncuların hepsi başarılı,rollerinin hakkını veriyorlar.Karakterlere gelince kötü gibi gözükenler var ama hepsinin de kendilerince haklı nedenleri var.
26.01.2016 - 00:49
0   0

Yildiz demiş ki;
Su an televizyonda yayinlanan en iyi dizi budur...okadar duygusu yüksekki insan göz yaslarini tutamiyor...cok severek izliyorum senaristler en ince detayina kadar emek vermiss onlari cok cok tebrik ediyorum...reytinglerde 1. sirayi yüz de yüz hak ediyor bu dizi
25.01.2016 - 00:40
0   0

Serap74 demiş ki;
Dizi cok heyecanlandi insallah bitmez kadere bak cok aci ya
25.01.2016 - 00:26
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler