logo

Acı Aşk 8.Bölüm izle

Özet: Melek Ali ile nasıl evlendiğini anlamadan köşkün içine düşüverir.Melek'in köşkten gitmesini isterler Sude ve Bulut.Ali ise herşeye sırtını dönmüş Melek'le yeni bir hayata doğru gitmektedir.Ali bebeğin Bulut'tan olduğunu öğrenince zor anlar yaşar,Bulut ise babasının ölümü hakkında bilgilere ulaşır ve içinde bulunduğu karmaşık durmunda etkisiyle intikam almak ister.Şahika bir taraftan Sude'yi sakinleştirmeye çalışır,diğer yandan ise Zahide'yi arar.Zahide'ye kim ulaşacaktır?Acı Aşk son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 09/02/2016
pervin demiş ki;
Merhaba Serap 74.Ben orjinalini seyr edemedim.Nasil yani Ali Melek kavusacakmi? Ayy coook sevindim.Insallah final olmaz da doya doya izleriz.Bu siteden ricam bizim yorumlarimizi iletin yonetmenler.Diziyi bu kadar cok seven varken yazik etmeyin bize.
12.02.2016 - 09:03
0   0

Serap74 demiş ki;
Bukadar sudeyi tutanlari anlamiyorum insan bukadar ben ben illa ben demez zaten dizide bipolar ruhsal bozuntulu ama bi okadar kötu kalpli bulut napsin yani hem 9 bölumun ikinci fragmanina bi bakin okadar kötuku bilerek melege carpiyot ölse sevincek tamam mekek hata yapti bilmiyordu bulutun evli oldugunu ama kiz devamli git karina ben kendine yeni bi dunya kurdum diyor zaten orijanilide böyle melek ali olcak ama bulut hep melegi karsiliksiz sevcek. Bende reytinglerin dusuk olmasina uzuluyorum sacma diziler reyting alirlek umarim bitmez
11.02.2016 - 20:56
0   0

AYSU demiş ki;
Son zamanlarda en cok heyecanla izledigim dizilerdendir.Aliyi deBulutu da her ikisini de begeniyorum ama anlasilan MelekBuluta ihanet etmeyecek ona sadik kalacak.Ama Alinin ikinci kec uzulmesini istemiyorum ALI COK ACI CEKDI simdi mutludu keske onun bu mutlulugu bozulmasa.
11.02.2016 - 17:45
0   0

pervin demiş ki;
Melegi onceki bolumlerde kinayib begenmeyenlere sozum.Evet oyuncu okumamis ola bilir amma, rolunun hakkini cok guzel veriyor.Oyunculuk mezunu olanlari da goruyoruz.Bak Kiralik Askda Defne Omer sayesinde bu kadar meshur oldu,,amma hemen iyi birini bulunca hoop diziden ayrilicak.Neden ee bunlarin hepsi boyle.Bir de Gullerin SAvasinda ki Damla Sonmez.Kaprizleri yuzunden,Barisi beyenmedigi hor gorduyu yuzunden erken final yapdi dizi.ASlinda en cok begenerek bakdigim dizilerdi.Oyuzden ben aci digiyorum ve ACI ASKLA gidiyorum.
10.02.2016 - 05:52
0   0

pervin demiş ki;
ALI MELEK ask sahneleri superrr.Ama bu hafta kizdim bir az Meleye.Neden opdurmedin.bak ne guzel surpriz yapmis sana.TANIMADIGIN bULUTUN KOYNUNA HEMEN GIRI VERDIM AMA.Ayrica burdaki mesajlarimiz eger diziyi cekenlere ulasiyorsa size tavsiyem ask sahnelerini en cokda sevisme sahneleri cekin bir az.Millet en cok reytingi boyle artiriyor.Tabii ki de Ali Melek olsun.
10.02.2016 - 05:40
0   0

Eylem demiş ki;
Ali cok yakisikli oyunculuguda cok basarili,ali ve melek cok yakisiyor daha fazla sahneleri olsun ikisininde..cok tatlilar bende defalarca izledim ikisinin sahnelerini...ali cok tatli yaaa cok seviOrum basol oyuncusunu golgede birakti:)
09.02.2016 - 15:08
0   0

melike demiş ki;
çok guzel bır dızı.ali de melek de çok yakışıyorlar.lutfen reytıng kurbanı olmasın.muzıklerı harıka.sehrazat ın muzıklerıne benzıyor super bence...
08.02.2016 - 19:20
0   0

Serap demiş ki;
Dizi cok guzel ama cok trajidik insan uzuluyor bulutun mutsuz hayati melek ali iyi melek bulutu unutamicak ama aliyide sevicek sude karaktersiz cok kötu bence babasi gibi
08.02.2016 - 08:31
0   0

Berran demiş ki;
Kimse SUDE gibi bir PSIKOPATI izleyip gerilmek istemiyor. Esasinda Annesi Babasi hepsi ruh hastasi...hatta BULUT ta normal degil
08.02.2016 - 07:40
0   0

pervin demiş ki;
Sana katiliyorum Yildiz.Bende Ali Melek sahnelerini tekrar tekrar izleyib dogamiyorum.Yaaa artsin shu reytingler noolur.
08.02.2016 - 07:17
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler