logo

46 Yok Olan 11.Bölüm izle

Özet: Murat ilacı yapar ve zihin kontrolunu sağlamak ister.Amacı herşeyi hatırlamaktır Ceyla'nın tedavisinde nasıl sonuç vereceğini merakla bekler.Düzenlenen kumpastan kurtulsada Doğan halen hastanedede risk altındadır.Necmi ve Ferit Doğan'nın başına gelenlerden sonra son derece gergindirler ve acilen yeni bir planlama yaparlar.Füsun annesine Salim'le arasında olanları söyler.Yıldız'ın ilişkiye karşı çıkması Füsun'u şaşkına çevirir.Altan ise yaşananların sonucunun hep Yıldız'a çıktığını düşünerek beklenmeyen bir girişimde bulunur.Murat ve Altan'nın yolları nihayet çakışır.
Yayınlandı: 13/06/2016
Efsane demiş ki;
Türk dizilerinin alışılmış konularından uzak benzerine yabancı dizilerde rastlanmamış üst düzey yaratıcılıkla işlenmiş hayatın içinden farklı metaryellerle desteklenmiş lezzetine doyum olmayan bi dizi oyuncu kadrosu dizinin içinde yaşatıyor sizi . Bu dizide Reyting yüzünden kaldırılıp saçma konulu izlemekten iğrenilen tarzda diziler gelirse andım olsun ne star tv yi açarım birdahaki nede başka bir Türk dizisi izlerim .
14.06.2016 - 14:37
0   0

Cihan demiş ki;
Süper bir dizi tek kelime ile harika 10 numara 5 yildiz
11.06.2016 - 04:35
0   0

Ayisigi demiş ki;
Bu dizide cogunlugun oyunculuk güclerini keyifle izliyorum Füsün karekterini oynayan hatunun ki haric. Cok mu aradilar acaba onu? Gecen bölümde Ceyla Sude bulusmasi olmustu. Ben Sude nin söyledigi bir cümleye kafami taktim Ezo uyandiginda onunla tanismak isteyecegimi sanmiyorum gibi birseyler demisti,kadin Ezo nun uyandiginda normal biri olmayacagini biliyor. Murat ve Ezo abi kardes yeni sezonda geceleri dünyayi pisliklerden kurtarma adi altinda adam öldürüp dururlar yarasa adam ya da süper adam gibi-:)) Fragman da Dogan komiser gidici gibi. Umarim yeni sezonda da Saygin Soysal bizlerle olur. En cok merak ettigim Yildiz ve Ferit Murat in babasini neden öldürtürler? Acaba adam bu ikilinin yasal olmayan islerinden haberdar olup karsi mi cikti? Yeni sezonda da Murat Yildiz i ariyacak ve amcasi Ferit in bu iślerde parmagi oldugu gercegine git gide ulasacaktir. Dilegim bu durumlarin SAKIZ gibi uzatilmamasi. Ama baska duydugum bir habere göre dizi acik bir sonla kanalla anlasmasi geregi 13 bölümde final yapacakmis. Ehh artik bekleyelimde görelim demekten baska birsey kalmadi. Bu diziyi ceken Nunova film 60 dakikalik diziler cekmeye devam edicekmis,güzel bir haber. Dizi izlemek gercekten artik git gide keyif degil bir iśkence olmaya basladi,süreleri her bölüm ortalama 2 saat 20 dakika oldugu icin... Ben uzunnnn bir yaz tatiline cikiyorum. Artik eylül de görüsürüz,Kivanc Tatlitug,Kenan Imirzalioglu Halit Ergenc,Kerem Bürsin ve Cagatay Ulusoy un YENI dizileri baslayacak. Tatilde belki cehh derim-:) Bu arada \"SIZI\" izlemeye mutlaka devam edicegim. Beni okumayi seven herkese sevdikleriyle huzurlu,mutlu ve bol kahkahali bir tatil dilerim.
10.06.2016 - 08:00
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler