logo

istanbullu Gelin 1.Bölüm izle

Özet: Annesi ve babası olmadan büyümüş olan Süreyya, erken yaşta hayatın zorluklarıyla mücadele etmiş, güzel ve onurlu bir kızdır. Konservatuar bitirmiştir, reklam seslendirmesi ve vokallik yaparak hayatını sürdürmektedir. Hayattaki tek akrabası olan teyzesi Senem ile beraber hayatını sürdüren Süreyya'nın kendi halinde olan yaşantısı, ummadığı bir zamanda rastlaştığı zengin ve karizmatik bir iş adamı olan Faruk'a gönlünü kaptırmasıyla tamamen değişir. Bursa'da ileri gelenlerinden Boran ailesi adına bu aşkı kabul etmek pek kolay görünmeyecektir. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 4 çocuğu ile yaşayan Esma Sultan'ın en gözde oğlu Faruk adına kurduğu başka hayalleri vardır. Kendileri için uygun olan eşe karar vermiştir. Bütün bu olan bitenden haberi olmayan Süreyya ile Faruk'da Bursa'da ki evlerine aldıkları evlilik kararını açıklamak için gelirler. Fakat bu durum Esma Sultan için büyük hayal kırıklığı olur. Esma Sultan'ın gelini olmak o kadar kolay değildir. Üstelik istemediği birisi için. Faruk'a olan sevdasından kolay vazgeçmeyen Süreyya, Esma Sultan'ın kendisini zamanla seveceğine ve bu katı tutumunun değişeceğine inanmaktadır. Fakat Esma Hanım'ın kendisini kabullenmek gibi bir niyeti yoktur. Olaylar ilerledikçe herşey temellerinden sarsılmaya başlayacak ve tüm aile fertleri de bu olaylardan nasibi alacaktır.
Yayınlandı: 06/03/2017
Handan demiş ki;
Dizinin konusu belli, sevdigim oyuncular var, ama kötü kaynana, kiskanc kiz (diger Faruk´a asik olan kiz)...birde Faruk´un diger kardeside Süreyyaya asik oldu, hani ona disarida hava alabilmesi icin yardim etmisti... böyle konular benim pek hosuma gitmiyor yani ayni kisiye iki kisinin asik olmasi gibi....Kaynvalde bir de cok ortoriter olursa, diziin tadi tuzu kalmiyor. Simdi birsürü entrikalar olacak, Süreyya ile Faruk´un ayrilmasi icin anne elinden geleni yapacak!, Zaten kahve falindada cikmisti kayinvalde kiz´i yilan gibi görüyor, ve basini ezmeye kalkacak......Bu aralar yine o kadar cok dizi basladi ki, insan hangisine bakacagina sasiriyor :)))
06.03.2017 - 16:48
2   0

Yelda demiş ki;
Bana kalmaz ama özcan denizde ajda pekkandan kalmaz gerdirmek konusunda
06.03.2017 - 00:16
3   0

ismilazimdegil demiş ki;
galiba ben basrol oyuncusuna (Asli enver) bir türlü isinamadim. insanin teline dokunan tipler ve tiplemeler var. bir de dokunamayan. bu kizcagizla enerjilerimiz uyusmuyor sanirim.
05.03.2017 - 22:39
2   1

Berran demiş ki;
Anne karakteri korkunc degistirilmis 180 derece:-() Isteyenler arsivden eski filmlerine bakabilir.Resmen vasat bir tipti.Hariklar yaratmis estetikciler. Ancak oyunculugu 10 numara!!! Fakat burdaki rolü benim ölcüme uygun degil.Egoist ve eski kafali daha dogrusu egozenterik.Herseye müdahele ediyor Ve ogullarina ERGEN muamelesi yapiyor. Süreyya'ya kök söktürecegi kesin.Yani sinirlerinizin uclarini simdiden aldirip hazirlikli olun:-)Gelin namzetini begenmedim.Süreyya cok tatli.Bu Dizi uzun soluklu olabilir.Ayrica diger yeni baslayan Coban Yildizinda oldugu gibi burda TECAVÜZ ve Kadina siddet vede ISKENCE yok!!!Hatta tersi mevcut!!!!belli olmaz bundada KAYNANA ISKENCESI olacak galiba!!!!Yollari acik olsun
04.03.2017 - 14:30
2   0

dreamy demiş ki;
Yani ne desem bilemedim. Özcan deniz çok yaşlanmış, partneri resmen çocuğu gibi duruyor. Kısacası ikilinin uyumunu beğenmedim. İzliyceklere iyi seyirler şimdiden. Ddizi ekibine teşekkürler.
04.03.2017 - 13:43
4   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler