logo

istanbullu Gelin 3.Bölüm izle

Özet: Faruk'un evlilik konusunda kararlı olduğunu göstermesinden sonra Süreyya'yı evden yollamak isteyen Esma Sultan yapacağı en büyük hamleyi yapar. Eğer bu konağa bir gelin gelecekse o kişi Esma Sultan'ın onay verip seçtiği birisi olmalıdır. Fikret, uzun yıllar boyunca aşk beslediği İpek ile hayatını birleştirecek olmasından ötürü mutluyken, Faruk annesinin aldığı karara karşı hesap sorar. Esma Sultan, ailesine yakışır bir gelini tüm şehre ilan etmek için çoktan çalışmalara başlamıştır bile. Süreyya ile Faruk bu olan biten olayların içerisinde sevdalarını son sürat yaşamaktadır. Esma Sultan, konak tertibi, kendilerine ait gelenek ve göreneklerle Süreyya hem ezip hem de aileye ait bir gelin olabilecek mi diye testlere tabi tutarken Süreyya ise bu işten çok kolay vazgeçmeyeceğini en önemli cesaretini de Faruk'tan aldığını sürekli gösterir. Evde Fikret ile İpek'in evlilik için hazırlıkları sürerken, Senem'in ani bir şekilde İstanbul'dan dönmesi bu hazırlıkların askıya alınmasına neden olur. Esma Sultan'ın ailenin adına yakışır düğün hazırlıklarını, en başta Süreyya'yı dikkate almadan devam ettirirken düğünde yaşanan olay, aileye ait kötü bir felaket olarak hafızalara kazınır.
Yayınlandı: 19/03/2017
Berran demiş ki;
ŞAŞKIN SÜREYYA Küçük dünyasında kıt kanaat yaşarken Boran ailesine gelin giden Süreyya’nın bir haftada Faruk’a ölümüne âşık oluşuna pek inanamasak da nikâhlarına şahit olduk. Faruk annesine müthiş bir dirayet gösterdi, kendi seçtiği kızla evlendi. Süreyya da örf ve âdetlere hemen uyum sağlayıp kaynanasını hamamda bir güzel yıkayıp kırkladı. Yahu sene 2017, sen ki ilk bulduğun boş anda ‘Kurtlarla Koşan Kadınlar’ okuyan bir kızsın, ne giriyorsun hamam işine diye bağırdık ekran karşısında ama duymadı bizi tabii. Aslı Enver’in sakin oyunculuğu kendini izletse de Süreyya’nın “Benim hoşlanmadığım şeyleri yapamazsın! Ben senin kocanım!” diye bağıran Faruk’la işi çok zor. (İstanbullu Gelin, Star, cuma, 20.00)HÜRIYE TTV elestirmeni
19.03.2017 - 14:42
2   2

Shadow demiş ki;
Bu Murat Boz'da ya mide çok geniş ya da Aslı Enver'le ayrılmışlar umuru değil. Özcan denizde ayrı hava adam her dizide, abaza gibi kadın görmemiş şekli saldırıyo . Hem yaşlı, hem rol yapamıyor hem öpüşme olsun fırsat bu fırsat saldırayım şekli abaza. Hikaye güzel diye katlanıyoruz şimdilik.Yoksa göze batan, rahatsız eden çok şey var.
19.03.2017 - 09:55
1   3

mine demiş ki;
Takintili ve botoxlu kadin cok igrenc,,,, ipek te ondan geri kalmiyor.Yakinda final yüzde yüz
18.03.2017 - 13:45
0   3

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler