logo

istanbullu Gelin 19.Bölüm izle

Özet: Keskin bir yol ayrımında olan Faruk ile Süreyya geri vites atmama konusunda kendilerinden emindir. Bu durumu izlemek istemeyen konaktakiler büyük bir uğraş verdikleri planlarını uygulamaya koyarlar. Garip'in şaşkınlık veren cümleleri Esma'nın kendisi hakkında kesin vardığı yargılarını yeniden gözden geçirmesine neden olur. Faruk bir taraftan Süreyya'nın hareketlerini anlamak için çabalarken bir taraftan da Adem'in kontrolünü kendisine almak istemektedir. Fakat Adem hiç kimsenin düşünemeyeceği şaşkınlık verici bir öc planını devreye sokarak herkesin şok olmasına neden olacaktır.
Yayınlandı: 08/10/2017
zeynep demiş ki;
Bir husus daha; ADEM'IN Annesinin durusu davranislari vücut dili ve zarafeti Elmasi solluyor.Maalesef o rol Elmas'a uymamis:-/ Egreti duruyor.Yoksa oyuncu olarak fenasayilmaz ama bu rolü yakstiramadim. EZEL ve HIRSIZ POLIS te Superdi...
10.10.2017 - 16:53
0   1

zeynep demiş ki;
KIVIKLCIM Arkadasa katiliyorum...ELMAS'taki bu kibre afra tafraya anlam veremiyorum.Hikaye gercekmis ..Peki yilinida bilelim.BURSANIN eski köklü Ailelerinin böyle bir FIRMASI olsun ve kibirlensinler.BURSA dada en az ISTANBUL da da oldugu kadar köklü ve hatta SARAY'a dayanan AILELER MEVCUTTUR: ANCAK ASIL VE MÜTEVAZIDIRLER.....Hele Süreyya sarki söyledigi siradaki gibi , sanki kücük KASABA gibi fisildasmalar olmazzzzzzzz...Ikide bir ISTANBULLU GELIN hakaret etmeside cok sacma ...Kendi ogullari MAGANDA gibi adeta OTO GAR kültürünü uyguluyor:-/Kendiside zamaninda "COBAN" veya bir YAMAK sevmis, ama baskalarinin ASk ina saygisi yok.Ve kendinden olmayanlari assagiliyor.ÖTEKI GÖZÜYLE bakiyor KONTES .-)))))))))HAHAHAHA....ADEM in aksiyonu harka idi:-))
10.10.2017 - 13:16
1   2

KIVILCIM demiş ki;
Ne Boran soyadıymış kardeşim sanki hanedan ailesi.Faruk, annesinin Begüm'ün yurt dışına gitmesine sebep olduğunu bilmiyor mu ki on yıl boyunca nerede hata yaptığını düşünüp durdu.Senem ile Akif aşkı yakındır.
08.10.2017 - 11:35
0   0

zeynep demiş ki;
Harika bir bölümdü.Ve son sahne Superdi...Cadi Elmas icin cok iyi oldu...Biraz burnu düser dedim ancak Fragmani görünce sasirdim.Yine entrikalarina dvm ediyor.Bu kadar kindarliga ve kiskancliga PEEEEESSS... Kendisi ben merkezli oldugundan Süreyyayi cekemedi.ASK'ada saygisi yok.Diger geline sinir oluyorum.Resmen hain bir KIZ...tam Elmasa layik bir GELIN...Fragmanda BEGÜM gelmis bile ..SAZAN gibi atlamis.HAZIR MEZARIN BAYAT ÖLÜSÜ gibi denir ona.Dügünde herkes cok sikti..Elmas bile ama hareketlerinin kabaligi sikligini gölgeledi..
07.10.2017 - 11:10
0   2

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler