logo

Elimi Bırakma 15.Bölüm izle

Özet: Elimi Bırakma 15.Bölüm Full izle 4 Kasım 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça reklamsız ve full hd olarak Elimi Bırakma son bölüm izlemeniz için sitemizde.

Elimi Bırakma son bölüm izle

dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 06/11/2018
Edgü demiş ki;
Dizinin formati degisti gibi sanki...Neden SUMRU ve AZMI hep 4 ayak üstüne düsüyür??? Birde yeni katilan Kindar Abi ki. olayi tam bilmeden..Burda En fuzuli boy gösteren (mixer) SERAP!!! kADIN cok sacma bir konumda...Kayinvalidesi bile ondan daha üretken.Neyse saclarinin düzeltti biraz iticiligi gitti.Sürekl BLA..BLA...BLA.. Azra iyi cvp verdi.Neden eskiden iyi durumda olduklarini ve servet avcisi olmadigini söylemiyor??YESILCAM filmleri gibi susturuyirlar?? Sumru cadisinin Azraya teklifi sacma!!!
13.11.2018 - 09:17
0   0

İsa yılmaz demiş ki;
( Elimi bırakma ) Baştan beri izliyorum Aslında ben fazla dizi izlemem Ama Elimi tuttu birakmıyor İyikide bırakmıyoor Sevdim Yapmacık buda böyle olsun gider diye bir sahne göremedim Hepsi ciddi işini en iyi şekilde yapmaya çalışan Güzel insanlar yönetmeninden en ufak Aliye kadar hepsi mükemmel hele bir Feride Hanım var ki resmen rolünü o kadar rahat güzel oynuyor davranışları gülüşleri sevgisi hepsi sanki rol degilde gerçekmiş gibi Bir seferinde polisler onu hastaneye diye götürürken kızdı kızarken bile şefkat ve merhamet dolu O dizinin sevilmesindeki en çok pay onun öbür arkadaşlarda güzel bana darılmasınlar hepsine çok teşekkürler başarılarının devamını dilerim yönetmen yapımcı kardeşimizede ayrı bir teşekkürler sağolun varolun sagı ve sevgileri le İsa .... 17
05.11.2018 - 16:56
0   0

zeynep demiş ki;
Bence yeni girenler gereksiz.Dizinin tadini degistirdi.Vurdulu kirdili ve mafyavari sekle sokulmak isteniyor. Zaten fazlasiyla entrikaci,mefaatci kötü karakter mevcut. daha fazlasini kaldirmaz bu Dizi.REytingler yakinda düser. güzel yeni diziler basladi!!!!
05.11.2018 - 16:13
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler